Nieuwe map voor Call of Duty Modern Warfare 2 getoond

News
vrijdag, 12 augustus 2022 om 13:30
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Call of Duty Modern Warfare 2 komt langzaam dichterbij en dus krijgen we steeds meer van de game te zien. Nu is er bijvoorbeeld een gloednieuwe map getoond. De ontwikkelaars leggen bovendien uit hoe hij tot stand is gekomen.
Via TikTok en Twitter heeft Infinity Ward een blik gegeven op een nieuwe map voor Call of Duty Modern Warfare 2. Deze map heet Farm 18 en hoewel hij gloednieuw is, haalt hij een zekere inspiratie uit een map uit Modern Warfare. De map is namelijk deels gebaseerd op de Shoothouse map uit die game.
Geoff Smith, die over map design gaat in Modern Warfare 2, legt uit dat het team groot liefhebber was van Shoothouse. Maar deze map is niet gekopieerd. In plaats daarvan is er een Shoothouse-achtige trainingsruimte in het midden van de map. Spelers die die “gekke game” willen spelen kunnen dus naar het midden van Farm 18, maar wat meer naar de buitenrand kun je op een heel andere manier spelen.
Er wordt ook iets uitgelegd over een detail waar veel spelers niet zo bij stil zullen staan. Er is namelijk veel nagedacht over de begroeiing van Farm 18. Het was de bedoeling dat Farm 18 er overgroeid uit zou zien, maar de begroeiing kon niet te dicht worden, anders konden spelers zich te makkelijk verstoppen.

Wanneer is de release van Modern Warfare 2?

Spelers moeten nog even wachten voor ze aan de gang kunnen met de nieuwe Call of Duty. De game verschijnt op 28 oktober, al kun je in september al een beta spelen. In die beta kun je trouwens ook een andere gloednieuwe map ontdekken, die zich afspeelt op een autocircuit.