Nieuwe Mad Max film Furiosa grootste Australische project ooit

News
maandag, 19 april 2021 om 8:30
mad max fury roadf1602248059
De nieuwe Mad Max film is onderweg en als we regisseur George Miller mogen geloven is het een behoorlijk project. Hij vertelde namelijk dat de film het grootste project ooit is in Australië.
George Miller begint in juni met de opnames van de prequel op Mad Max Fury Road. De film heeft voor die opnames al een record verbroken. De film is namelijk nu al het grootste project in Australië ooit! Er zullen in het project behoorlijk wat Australische mensen aan de slag gaan, namelijk ongeveer 850 mensen. Daarnaast zorgt de film voor een mooie financiële injectie in de economie van ruim 226 miljoen euro.

The Queens Gambit actrice speelt Furiosa

Furiosa zal in deze film niet gespeeld worden door Chalize Theron, maar door Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit). Zij vertolkt de jongere versie van het personage en zal ons laten zien waarom Furiosa is geworden wie ze in Fury Road was. Theron was zelf niet zo blij dat ze de rol moest afgeven aan Taylor-Joy. Zelf was ze graag nog een keer in de post-apocalyptische wereld gedoken. Nu komt de Netflix actrice naast Chris Hemsworth en Yahya Abdul Mateen II in de film voorbij.
Wat het exacte plot van de Mad Max prequel zal worden, is nog niet bekend. Dit zal ongetwijfeld nog voorbij komen voordat Furiosa in juni 2023 het witte doek bereikt.