'Nieuwe Like a Dragon game komt nog dit jaar uit'

News
donderdag, 08 juni 2023 om 11:00
like a dragon gaiden the man who erased his name 2023 06 08 23 001 1024x5761f1686210353
Er is een nieuwe Like a Dragon (voorheen Yakuza) in aantocht. De game, voluit Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name geheten, was al eerder aangekondigd, maar heeft nu ook een mogelijke releasedatum. Volgens website PSDeals verschijnt de game eerder dan gedacht!
Kiryu is terug! Tenminste, bijna dan. De charismatische held uit de langlopende Yakuza-serie was dan wel met pensioen, er zijn nog steeds gaten in zijn verhaal die verteld moeten worden. Like a Dragon Gaiden: The Man who Erased his Name gaat het gat vullen tussen Yakuza 6, Yakuza Like a Dragon en Like a Dragon 8 opvullen. Fans van Kiryu zullen hun hart op kunnen halen, want onze ruwe bolster-blanke pit held staat weer centraal.
Nu is op PS Deals, een website die content en prijzen rechtstreeks uit de PS Store haalt, een entry verschenen van deze game, mét releasedatum en die is eerder dan gedacht. Volgens deze informatie zou Like a Dragon Gaiden al op 9 november van dit jaar verschijnen.
De timing is bijzonder, het is immers de tijd van de Summer Game Fest showcases, dus het zou ons niet verbazen als een officiële aankondiging van deze releasedatum niet heel ver weg is.
like a dragong gaiden streetf1686210470

Wat kunnen we verwachten van Like a Dragon Gaiden?

Zoals gezegd, kunnen we in Like a Dragon Gaiden de terugkeer van Kiryu verwachten. Velen zullen daar bijzonder blij mee zijn, want het afscheid van deze rechtschapen Yakuza crimineel was toch wel even slikken. Gelukkig kwam hij in zijn alter-ego nog even langs in Like a Dragon: Ishin, maar zijn verhaallijn is nu eigenlijk afgesloten. In Gaiden wordt de tijd overbrugd tussen Yakuza: Like a Dragon en Like a Dragon 8, de eerste game waarin Ichiban Kasuga de hoofdrol overgenomen heeft.
Like a Dragon Gaiden lijkt een iets kortere game te gaan worden dan we van de Yakuza serie gewend zijn, met een verhaallijn die 10-20 uur in beslag neemt, maar wel met een volledig verkenbare open wereld, inclusief de zo bekende (en vaak bizarre) zijmissies.
Welke avonturen gaat Kiryu beleven? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om te ontdekken in welke bizarre situaties hij zich dit keer weer weet te manoeuvreren. Wij zetten in ieder geval alvast met potlood een cirkel om 9 november!

Populair Nieuws