Days of Play: nog eens duizenden kortingen op games, DLC en meer

News
woensdag, 07 juni 2023 om 12:00
daysofplayf1685386275
De Days of Play zijn in volle gang bij PlayStation. De PS Store puilt uit van de kortingen op games, Annual Passes en DLC. Daar zijn, met nog een paar dagen te gaan, duizenden aanbiedingen bij gekomen. Check snel of jouw favoriete game er ook bij zit!
De Days of Play zijn in volle gang met een vrachtlading aan kortingen in de PS Store, PlayStation Direct en PlayStation Gear shop. Nu het einde in zicht komt, gooit Sony er nog een schepje bovenop en komen er duizenden aanbiedingen op game, jaarpassen en DLC bij. Deze aanbiedingen maken onderdeel uit van de Double Discount actie en loopt ook na deze week nog door.

Welke deals zijn toegevoegd in de PS Store?

Natuurlijk waren er al heel wat aanbiedingen in de PS Store, maar daar zijn nu heel veel extra games bij gekomen, veelal met extra korting voor PS Plus abonnees. We hebben een aantal interessante titels voor jullie op een rij gezet:
Ook de PSVR2 gamers hebben weer wat om naar uit te kijken, zij kunnen nu de volgende games scoren:
ps plus games offlinef1654153793

Laatste kans om goedkoop PS Plus te scoren!

Natuurlijk loopt ook de aanbieding nog om 12 maanden PS Plus te scoren met 25 procent korting. Vrijwel iedere PlayStation gamer heeft PS Plus nodig, dus dan kan je dat maar beter met korting kopen! PS Plus is tijdens de Days of Play, dus nog een paar dagen, in alle tiers in de aanbieding.
Wil je nu eindelijk eens PS Plus aanschaffen of je abonnement verlengen, dan kan je nu 25 procent korting scoren op 12 maanden abonnementen voor zowel PS Plus Essential, Extra als Premium. Heb je al een abonnement, dan wordt de duur van je abonnement gewoon verlengd met 12 maanden.

Populair Nieuws