Nieuwe LEGO-sets nu beschikbaar als pre-order

News
woensdag, 25 januari 2023 om 14:00
Ook in 2023 verschijnen er weer allerlei nieuwe LEGO-sets. De eerste paar golven komen in de komende tijd uit en er zijn nu de nodige pre-orders beschikbaar. Het gaat om nieuwe LEGO Icons sets.
Er zijn heel wat mensen, ook volwassenen, die blij worden van LEGO. Naast kinderspeelgoed is het namelijk ook bijzonder geschikt voor meer decoratieve bouwsets. Als je gewoon iets moois in huis wil halen kun je binnenkort twee nieuwe LEGO Icons sets vewachten met een bloementhema.

Nieuwe LEGO bloemen nu te bestellen

De nieuwe bloemensets van LEGO Icons zijn een boeket van wilde bloemen en een bloemstuk van gedroogde bloemen. Je kunt ze nu alvast bestellen via onder andere bol.com en LEGO.com. Begin februari worden ze dan verscheept.
Qua prijs maakt het momenteel nog niet uit waar je de nieuwe bloemen bestelt. Maar als je geregeld LEGO bestelt kun je voordeel hebben van een bestelling bij LEGO.com. Daar kun je namelijk punten verdienen bij je aankopen die zich uiteindelijk laten omzetten in korting op nieuwe aankopen. Ook kun je soms een exclusieve set krijgen bij je aankoop, zoals op dit moment een konijn, in verband met het sterrenbeeld van het Chinees Nieuwjaar.
In ieder geval zijn deze sets een mooie toevoeging aan je interieur. We kunnen dit jaar ongetwijfeld nog meer mooie sets verwachten. We houden je wat dat betreft zeker op de hoogte.