Nieuwe legendary alligator maakt het moeras onveilig in Red Dead Online

  Rockstar heeft recent legendary alligators toegevoegd aan Red Dead Online en daar is deze week een nieuwe reptiel bijgekomen. Wanneer je op zoek gaat in het moeras moet je wel oppassen, want deze variant heeft de smaak van mensen te pakken.

  De nieuwe toevoeging aan het dierenrijk van Red Dead Online deze week is de Legendary Banded Gator. Deze grote alligator bevindt zich in de moerassen rond Saint Denis, in het zuidoosten. Als je van plan bent om het dier te verdoven, wees dan wel goed voorbereid, want de Banded Gator zal er niet voor terugdeinzen om je met huid en haar te verslinden.

  Uiteraard kan je het beest ook neerschieten en zijn skin naar Gus MacMillan brengen. Hij kan de speciale Banded Coat voor je craften. En wanneer je deze week een jas maakt in de winkel van Gus, dan krijg je een voucher voor een gratis vest. Maak je een trinket, dan krijg je een gratis poncho.

  Mooie kortingen voor Naturalists

  Naturalists kunnen deze week bovendien profiteren van een aantal mooie aanbiedingen. Zo kan je de Legendary Animal Map en Sample Kit aanschaffen voor vijf goudstaven minder. Alle Novice en Promising Naturalist Items en de Improved Bow worden daarnaast verkocht met een korting van 30 procent. Ben je nog niet begonnen met je avontuur als Naturalist, dan kan je ook de Animal Field Guide kopen voor vijf goudstaven minder en meteen de wildernis is om dieren te spotten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.