De jacht is geopend op legendary alligators in Red Dead Online

  Het is vanaf nu extra belangrijk om je ogen goed op te houden in de rivieren van Red Dead Online. Er zijn namelijk nieuwe, legendary alligators gespot die je in één hap kunnen verzwelgen.

  In de donkere uurtjes na zonsondergang en tijdens stormen en hevige regenbuien, kan je in de Kamassa River op zoek gaan naar de Legendary Teca Gator. Ondertussen heeft de hongerige Legendary Sun Gator zijn huis gemaakt in de ondiepe Lannahechee River en is vooral te vinden tijdens mistige ochtenden. Ga alleen pas op zoek naar deze gevaarlijke dieren als je een volleerd jager of Naturalist bent.

  Het is het alleen wel deze week waard om de alligators op te jagen of te bestuderen. Harriet zal je namelijk 50 procent meer ervaringspunten en een bonus geven voor elke legendary alligator sample die je aanlevert voor 10 augustus. Gus zal je ondertussen dezelfde beloning geven voor elke neergeschoten reptiel.

  Rondlopen in de laatste mode

  Het brengen van een Teca Gator of Sun Gator naar Gus zal je ook de materialen opleveren om je personage te steken in de laatste mode: respectievelijk de Teca Coat en de Sun Coat. Bovendien krijg je een unieke variant van de Corchado Poncho als bonus. De gepensioneerde jager verkoopt vanaf deze week ook een speciale Improved Bow, namelijk een boog die bedekt is met het leer van een alligator. Let alleen wel op dat je niet teveel bezoekjes brengt aan Gus als je in het goede boekje van Harriet wil blijven, want de diervriendelijke onderzoeker ontgaat niets.

  Wil je deze week nog je paardenstal of holsters aanvullen, dan kan je een bezoek brengen aan de stal of wapensmid. Op alle paarden en pistolen geldt tijdelijk een korting van 30 procent. Ook tenten, Camp Flags en Camp Themes zijn te kopen met dezelfde aanbieding.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.