AVROTROS Wie is de Mol-app voor 2020 nu beschikbaar

News
woensdag, 26 augustus 2020 om 11:30
xgn google image
Het jubileumjaar van Wie is de Mol 2020 staat in de startblokken. Om iedereen mee te laten doen aan de jacht op de Mol is er zoals altijd een Wie is de Mol-app. De app voor het jubileumseizoen is nu beschikbaar voor Android en iOS.
Molloten maken zich al klaar voor de jacht op de verborgen saboteur in het Wie is de Mol 2020 jubileumseizoen. De Wie is de Mol-app gaat iedereen helpen om de Mol te ontmaskeren, zoals dat elk jaar het geval is. AVROTROS heeft de app nu beschikbaar gesteld in de Google Play Store en Apple App Store.

Wie is de Mol-app voor het 2020 jubileumjaar biedt hints en meer

In de Wie is de Mol-app zet AVROTROS elke week een aantal hints op een rij die in de wekelijkse aflevering voorbij zijn gekomen. Daarnaast laat de app je punten inzetten op degene die jij als Mol verdenkt. Je kunt je punten op één persoon inzetten of verdelen over meerdere personen. Als de persoon die jij verdenkt door is naar de volgende ronde, verdubbel je je punten. Als je ingezet hebt op een kandidaat die afvalt, verlies je je inzet.
De app laat je ook zien wie er het meest verdacht wordt door andere molloten met de app. Daarnaast kun je poules aanmaken waarin je strijdt tegen vrienden en bekenden. Ook is er dit jaar een testvraag, waarmee je extra punten kunt verdienen in de app.
Wie is de Mol begint op 5 september om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1, maar de jacht op de Mol is al begonnen. Het eerste mysterie is wie de kandidaten voor het jubileumseizoen zijn. Een fervent molloot heeft een heuse speurtocht ondernomen en heeft gisteren nog de mogelijke kandidatenlijst 'gelekt'.

Populair Nieuws

Laatste Reacties