Scoor nu een nieuwe SSD voor je PS5 met veel korting

News
dinsdag, 28 februari 2023 om 8:00
ps5 ssdsf1631201047
Met de PS5 heb je de mogelijkheid om je geheugen flink uit te breiden met een extra SSD. Die zijn normaal niet goedkoop, maar je kan nu een SSD halen met veel korting bij bol.com.
Met de next-gen consoles hebben de fabrikanten zich deze keer niet alleen gericht op mooie graphics, maar ook op andere zaken. Zo heeft Sony met de PlayStation 5 ervoor gezorgd dat je kan genieten van next-gen audio en, misschien nog wel belangrijk, razendsnelle laadtijden. Net zoals in een krachtige gaming PC zit er namelijk een snelle M.2 NVMe SSD in.
Sony heeft er met een latere update voor gezorgd dat er ook nog eens ondersteuning is voor een extra SSD-slot. Dat betekent dat je een tweede SSD in je PS5 kan installeren. Niet alle SSD’s zijn daarvoor geschikt, hij moet namelijk minimaal even snel zijn als het standaard geheugen in de console. Het uitbreidbare geheugen is daardoor niet goedkoop, maar momenteel kan je profiteren van een mooie deal. De Samsung 980 Pro inclusief PS5 heatsink is namelijk met veel korting te scoren bij bol.com!

Eenvoudige SSD-installatie

Die extra opslagruimte is geen overbodige luxe met de grootte van games tegenwoordig. Voor veel titel ben je namelijk al snel tientallen GB’s aan ruimte kwijt en soms wel meer dan 100GB. Op die manier zit je standaard SSD al snel vol op de PlayStation 5.
Gelukkig is het installeren van een nieuwe SSD ook een fluitje van een cent. Wij hebben een stap-voor-stap-gids voor je gemaakt, zodat je binnen een paar minuten van je nieuwe SSD kan genieten.