‘Zo heet de nieuwe Kojima-game’

News
woensdag, 08 juni 2022 om 11:00
dypx6c5phl9gnuf8jltqtvf1603366564
Hideo Kojima is één van de meest opvallende game-makers die op dit moment actief is. Sinds de release van Death Stranding zijn veel mensen erg benieuwd naar zijn volgende project. Nu lijkt de titel van die game gelekt te zijn.
Insider Tom Henderson schrijft voor Try Hard Guides dat hij beelden heeft gezien van de volgende game van Kojima Productions. Het zou gaan om een horror-game genaamd Overdose. Henderson meldt dat de hoofdrol in de game gespeeld wordt door Margaret Qaulley.
De post die Henderson hierover schreef is tijdelijk uit de lucht. Henderson geeft op Twitter aan dat dat is omdat hij is bijgewerkt en opnieuw moet worden goedgekeurd. In de update zal te lezen zijn dat Kojima de post graag offline wilde hebben, een verzoek dat mogelijk boekdelen spreekt en geweigerd is.
Qualley werkte eerder met Kojima Productions voor Death Stranding. In die game speelde ze het personage Mama. Het is onduidelijk of haar rol in Overdose enige relatie heeft met Mama of zelfs hetzelfde personage is. Uiteraard kan Kojima er ook voor gekozen hebben om Qualley in een ongerelateerde rol te casten.
Veel verdere details over Overdose zijn er niet. Henderson beweert dat de beelden die hij gezien heeft in een third-person perspectief zijn, maar dat hij gehoord heeft dat er ook een first-person optie is. Wat betreft een uitgever van de game zou Xbox een deal hebben voor een exclusieve Kojima game, dus wellicht horen we bij de aankomende Xbox & Bethesda-showcase al meer.
3583066 deathstranding2f1570131234

Naast Overdose ook Death Stranding 2 op komst?

Kojima Productions lijkt het overigens druk te hebben met meerdere nieuwe games. Naast Overdose zou namelijk ook Death Stranding 2 in productie zijn. Dit is net als Overdose niet bevestigd door Kojima Productions, maar hoofdrolspeler Norman Reedus beweert dat de opnames voor de game begonnen zijn.

Populair Nieuws