'Hogwarts Legacy krijgt speciale edities met early access'

News
donderdag, 28 juli 2022 om 11:09
hogwarts legacy screenf1674732515
Het is nog steeds niet bekend wanneer Hogwarts Legacy uitkomt, maar het lijkt er wel op dat er binnenkort meerdere edities aangekondigd gaan worden. En twee daarvan bieden early access.
Er zijn nog veel geheimen over Hogwarts Legacy, maar een creatieve Reddit-gebruiker biedt nu iets meer licht in de duisternis. De gebruiker heeft namelijk op de officiële website van de game toegang gekregen tot een pagina met de speciale edities die gepland staan, inclusief de inhoud.
Volgens het lek zal er een Standard Edition komen, een Deluxe Edition en een Collector's Edition. De standaard versie telt alleen de game, terwijl de Deluxe Edition een aantal in-game bonussen telt en een 72 uur eerder toegang tot de game.
De Collector's Edition heeft dezelfde DLC en early access, maar daarnaast ook nog een Steel Case en een 'Floating Ancient Magic Wand with Book'. Dat laatste is hoogstwaarschijnlijk een speciaal beeldje.

Wanneer komt Hogwarts Legacy uit?

De release van Hogwarts Legacy staat momenteel nog steeds gepland voor 2022, maar een specifieke releasedatum is niet onthuld. Wel zijn er veel geruchten die rondgaan over de mogelijke releasedatum van de Harry Potter game.
Het laatste gerucht is deze week nog verschenen, dankzij een artbook van Hogwarts Legacy. Dat boek had lange tijd een placeholder van 31 december, maar fans die al een pre-order hebben geplaatst voor het product hebben een mail gekregen dat de releasedatum is gezet op 6 december. De kans is dus zeker aanwezig dat dat ook de releasedatum wordt voor Hogwarts Legacy zelf.

Populair Nieuws