‘Nieuwe GTA 6 beelden gelekt vlak voor trailer’

News
maandag, 04 december 2023 om 9:30
gta 6f1626425209
Het duurt niet lang meer voor we eindelijk officiële beelden te zien krijgen van GTA 6. Maar toch lijkt niet iedereen het geduld te hebben om even te wachten. Er zouden namelijk nieuwe beelden gelekt zijn.
Via social media gaan momenteel wat beelden rond waarvan beweerd wordt dat ze uit GTA 6 komen. Het gaat om een paar seconden aan beeld waarin een deel van een grote stad te zien is. Het is niet bevestigd dat deze beelden echt zijn, maar fans hebben ze naast de leaks van vorig jaar gelegd en zien enkele overeenkomsten in de gebouwen die te zien zijn.
De beelden zouden gelekt zijn door de vriend van de zoon van Aaron Garbut, art director en co-studiohoofd van Rockstar North. Als dat klopt, zijn de beelden mogelijk echt. Daarmee is alleen nog niet duidelijk of ze recent zijn, of uit een veel oudere versie van de game komen.
De leaker beweert dat de map van GTA 6 ongeveer twee keer zo groot is als die van GTA 5. Er zouden drie grote steden zijn en een aantal kleinere. Wat daarvan waar is zullen we vast merken wanneer de marketing voor de game echt losbarst.

Wanneer verschijnt de eerste GTA 6 trailer?

Het duurt gelukkig niet lang meer voor er beelden verschijnen waarvan we weten dat ze echt zijn. Rockstar is namelijk van plan om op 5 december om 15.00 Nederlandse tijd een trailer voor GTA 6 te tonen. Een releasedatum voor de game is nog onbekend.