GTA 6 fans zijn alvast begonnen met GTA 7 speculatie

News
donderdag, 30 november 2023 om 17:30
gta 6f1626425209
GTA 6 laat nu al meer dan 10 jaar op zich wachten, maar de game begint eindelijk enigszins in zicht te komen. Komende maand verschijnt bijvoorbeeld de eerste trailer. Hoewel een releasedatum dan nog een tweede is, zijn fans al klaar om over GTA 7 te speculeren.
Binnenkort komt de eerste GTA 6 trailer uit, dus je zou denken dat fans zich momenteel bijna alleen met die game bezig houden. Maar in de afgelopen dagen is er ook een opvallende hoeveelheid mensen die aan het speculeren is geslagen over GTA 7. De subreddit voor die game leeft de afgelopen dagen helemaal op.
Er zijn wat posts die speculeren over bijvoorbeeld de setting van de game, maar veel van de nieuwste posts gaan niet echt voor een serieuze toon. Er zijn bijvoorbeeld veel mensen die alleen een bericht achterlaten voor hun kleinkinderen. De grap is dan natuurlijk dat GTA 7 zo lang op zich zal laten wachten dat het niet of nauwelijks meer verwacht kan worden in het leven van de mensen die nu op GTA 6 wachten.

Wanneer komt de GTA 6 trailer uit?

GTA 7 is inderdaad nog ver weg, maar GTA 6 wordt steeds echter. Rockstar liet onlangs weten begin december de eerste trailer te tonen. Een datum waarop die verschijnt is niet bekendgemaakt.
Wel zijn er wat data die enigszins waarschijnlijk zijn. De ogen van veel fans zijn gericht op The Game Awards 2023, die in de nacht van 7 op 8 november worden uitgezonden. Uiteraard heeft Rockstar dat platform niet per se nodig, dus de trailer kan ook eerder of later komen.

Populair Nieuws