De GTA 6 trailer verschijnt op deze datum!

News
vrijdag, 01 december 2023 om 15:30
gta 6 gameplay geruchtenf1612272539
Vorige maand liet Rockstar weten dat het eindelijk bijna tijd is voor de onthulling van GTA 6. Begin december zou de eerste trailer te zien zijn. Een datum was tot dusver nog niet gegeven, maar nu is ook bekend wanneer de trailer verschijnt.
GTA-fans hoeven niet lang meer te wachten op de eerste trailer van GTA 6. De trailer wordt begin december getoond om het 25-jarig bestaan van Rockstar te vieren. Veel mensen gingen er vanuit dat hij zou debuteren bij The Game Awards, maar je kunt de trailer al eerder verwachten.
Hij verschijnt namelijk als het ware als Sinterklaascadeautje, op 5 december. Dat laat Rockstar weten via Twitter. De tijd is er ook meteen bij gegeven: de trailer verschijnt om 15.00 uur Nederlandse tijd.

Speelt GTA 6 zich af in Vice City?

Verder geeft Rockstar nog niet veel weg over de trailer of de inhoud daarvan. Tenminste, niet met woorden. Opvallend is wel dat de datum en tijd gegeven worden in een afbeelding met palmbomen op de achtergrond, wat kan betekenen dat een groot gerucht over de game waar is.
Het wordt namelijk al enige tijd beweerd dat de game zich afspeelt in Vice City, de GTA-versie van Miami. Palmbomen zijn niet uniek aan Miami, dus een andere locatie is niet uitgesloten. Maar deze afbeelding is wel één van de sterkte bewijzen dat Vice City tot de mogelijkheden behoort. We merken het aanstaande dinsdag.

Populair Nieuws