Nieuwe Gran Turismo 7 update pakt grootste kritiekpunt aan

News
donderdag, 07 april 2022 om 14:00
gran turismo 7 headerf1647000372
Spelers hebben lang gewacht op Gran Turismo 7, maar niet iedereen is even blij met de game. Ontwikkelaar Polyphony Digital krijgt met name veel kritiek op de hoeveelheid credits die nodig zijn om een nieuwe auto te kopen. Dat moet de nieuwe update voor Gran Turismo 7 nu aanpakken.
Spelers kunnen nu patch 1.11 downloaden voor Gran Turismo 7. Met de update worden er een aantal nieuwe kleine features toegevoegd en bugs opgelost, maar verreweg de grootste en belangrijkste verandering is de aanpassingen van de rewards.
Zoals Polyphony Digital eerder namelijk al had aangekondigd, zullen spelers nu veel meer credits verdienen voor races. Er is geen globale multiplier toegepast, maar over het algemeen zullen coureurs ongeveer het dubbele aantal credits krijgen voor races in de laatste helft van de World Circuits. Arcade Races, Custom Races, Daily Races en Lobbies zullen ook meer credits opleveren.
Door de update wordt het ook mogelijk om meer credits te sparen, voordat je ze moet uitgeven. De maximum hoeveelheid credits die je kan verzamel nis namelijk verhoogd naar 100 miljoen.

Spelers ontevreden met Gran Turismo 7

Daarmee wil de ontwikkelaar één van de grootste kritiekpunten op Gran Turismo 7 aanpakken. Veel spelers vinden namelijk dat er veel te veel races gereden moeten worden om nieuwe auto’s te kunnen kopen. Volgens spelers zou Polyphony Digital dat gedaan hebben om het kopen van credits met echt geld te promoten.
Spelers waren zelfs zo ontevreden met de racegame, dat Gran Turismo 7 het doelwit was van een review bombing op Metacritic. Daarbij worden er massaal negatieve recensies achtergelaten bij een game. Door de actie werd de User Score op Metacritic verlaagd naar 2.0, waardoor het de laagste beoordeelde Sony game op Metacritic ooit is geworden.