Geliefde game binnenkort gratis te spelen!

News
woensdag, 08 maart 2023 om 9:00
anno 1800 docklandsf1615392176
Er zijn heel veel games en het kan soms moeilijk zijn om te bepalen aan welke je je geld het beste kan uitgeven. Het zou een stuk schelen als je games kon proberen voor je ze moest kopen. Gelukkig kan dat af en toe ook, zoals binnenkort met de geliefde game Anno 1800.
Het wil nog wel eens voorkomen dat game-uitgevers je een gratis proef geven van een game. Vaak is dat een demo die een specifiek stukje van de game beslaat, of mag je een bepaald aantal uren gratis spelen. Als je geluk hebt wordt er een gratis weekend aangeboden.
Maar Anno 1800 geeft je veel meer tijd. Om de release van de console-versies van de game te vieren kun je de game binnenkort namelijk een volle week gratis spelen. Van 16 tot en met 23 maart kun je doen wat je wil in de basisgame van Anno 1800.

Is Anno 1800 alleen gratis op PS5 en Xbox Series X?

Hoewel de gratis week gehouden wordt om de release van de Console Edition van de game te vieren, is de game ook op PC gratis. Wie hem downloadt via de Ubisoft Store of de Epic Games Store kan ook een volle week naar hartelust spelen. De game mag dan vier jaar oud zijn, maar het is nooit te laat om hem eens te proberen.
Overigens hoef je niet bang te zijn dat je een week speelt en vervolgens weer opnieuw moet beginnen. Wanneer je de volledige game koopt kun je je voortgang in de gratis versie overzetten. Dat is min of meer gebruikelijk bij gratis proefversies, maar het is toch fijn om even zeker te weten.