Update - Final Fantasy 7 Rebirth is nu al te spelen

News
woensdag, 07 februari 2024 om 11:00
final fantasy 7 rebirthf1694762943
Final Fantasy 7 Rebirth komt aan het einde van de maand uit. Maar spelers kunnen deze week al met de game aan de slag, zo blijkt uit een PSN trailer.

Update - Demo van Rebirth nu te spelen

Tijdens de State of Play is de demo van Final Fantasy 7 Rebirth officieel aangekondigd door Square Enix en PlayStation. Het is nu mogelijk om aan de slag te gaan met het voorproefje op de game.
Origineel bericht:
Het is alweer bijna vier jaar geleden sinds de release van Final Fantasy 7 Remake op de PlayStation 4. Maar Square Enix kon het epische verhaal in een nieuw jasje niet in één game vertellen, waardoor het avontuur is opgedeeld in drie delen. En op 29 februari kunnen spelers eindelijk met Final Fantasy 7 Rebirth aan de slag.
Maar het wordt ook al mogelijk om de game eerder te spelen, zo blijkt uit een trailer van PlayStation Network. In de trailer wordt namelijk gedeeld dat er vandaag een demo uitkomt voor Final Fantasy 7 Rebirth. Dat meldt de bekende Wario64 op X.
In de demo kunnen spelers ‘in de schoenen stappen van Cloud of Sephiroth tijdens de Nibelheim episode’. Mogelijk wordt het dus ook waard om de demo twee keer te spelen, om beide kanten van het verhaal mee te krijgen.

Uitgebreide blik op Final Fantasy 7 Rebirth

Het is goed mogelijk dat de demo in de nacht van 6 of 7 februari wordt gelanceerd op de PlayStation Store. Dan wordt namelijk ook een State of Play georganiseerd die puur is gericht op Final Fantasy VII Rebirth. Tijdens de show zal een uitgebreide blik worden gegeven op de game, waarschijnlijk met uiteindelijk een aankondiging dat de demo te spelen is.
Dit bericht is bijgewerkt op 7 februari 2024.