Netflix voegt Shazam eindelijk toe aan catalogus

  Een aantal weken geleden was Shazam! nog te huren via Pathé Thuis voor slechts één euro en was de film te huren via diverse andere platforms. Nu is het tijd voor elke Netflix-abonnee om Shazam! ook eens een kans te geven, want hij is per direct te streamen. De komische superheldenfilm biedt een andere ervaring dan de meeste DC-films, het is namelijk voor het eerst een lichte en luchtige film, in tegenstelling tot de altijd donkere en grauwe setting van veel DC-films.

  Warner Bros

  Shazam! is de eerste komische film in het DCEU. Waar veel van de films zijn vaak duister of grauw zijn is Shazam een beetje de Thor: Ragnarok van DC. Een typische popcornfilm waar nog wel een aardig verhaal in zit verwerkt.

  Shazam gaat over de 14-jarige Billy Batson die wordt verkozen tot de nieuwe opvolger van Shazam. Billy is spontaan verkozen tot een superheld met een lading aan nieuwe krachten om te vechten tegen het kwaad wat hem te wachten staat. Laat de trailer je alleen niet verwarren, deze kan namelijk al snel kinderachtig overkomen en geen serieuze film gevoel afgeven, maar niets is minder waar. De trailer laat een aantal van de domste grapjes zien, maar de gehele film zelf is geweldig om te kijken.

  De cast bestaat onder andere uit: Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Mark Strong en Grace Fulton.

  Benieuwd of Shazam! wat voor jou is? Check dan snel de trailer hieronder, of klik hier om direct naar de Netflix pagina te gaan.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.