Pathé Thuis 'Movie of the Week' - Kijk top films voor maar één euro!

Article
dinsdag, 30 maart 2021 om 15:00
xgn google image
Pathé Thuis is in deze tijd een enorme hit. Elke film die je maar zou willen kijken staat er wel op en bioscoopreleases staan er dan ook al vrij snel bij. In januari trakteerde Pathé op een flinke lading kinderfilms en nu is er een actie met 'Movie of the Week'. In dit artikel houden we je op de hoogte welke film er deze week in de aanbieding is op Pathé Thuis voor maar één euro!
Dit artikel is voor het laatst geüpdatet op 4-5-2021
Elke week komt er een film te huur op Pathé Thuis voor slechts €0.99,-. Welke film het elke week wordt is natuurlijk altijd weer een verrassing. Het kunnen allerlei verschillende films zijn, misschien niet de allernieuwste, maar mogelijk wel een aantal films die je nog op lijst had staan! In dit artikel houden we je elke week op de hoogte welke film er deze week in de 'Movie of the Week' staat bij Pathé Thuis!

Movie of the Week - Week 18 - La Vita è Bella

Guido Orefice is een Joodse man vol vitaliteit en vrolijkheid. Hij verlaat het platteland om zijn geluk te beproeven in de sta. Onderweg ontmoet hij Dora en is vanaf moment één verliefd op haar. Eenmaal in de stad zelf loopt hij wederom tegen Dora aan en haalt alle charmes die hij heeft uit de kast om indruk te maken, en dat lukt. Hij leeft een aantal jaar in een sprookje, maar dat houdt helaas niet heel lang aan. Een paar jaar later neemt het antisemitisme toe en wordt Guido afgevoerd naar een naziconcentratiekamp.
In de hoofdrollen zitten onder andere: Roberto Benigni, Nicoletta Braschi, Giorgio Cantarini, Giustino Durano, Sergio Bini Bustric en Marisa Paredes.
Voor een euro is het een prachtige film om te zien. Wel enigszins gedateerd, maar dat hindert het kijkplezier zeker niet. Om direct naar de pagina van Pathé Thuis te gaan, klik hier.

Movie of the Week – Week 17 – Chicago

Roxie Hart droomt ervan om ooit een grote ster te worden. Velma Kelly is een voormalige ster. Wat hebben ze in gemeen? Het zijn allebei moordenaars. Wanneer Roxie het begint te maken in Chicago is het afgelopen met de roem van Velma. De musicalfilm uit 2002 is geregisseerd door Rob Marshall en is gebaseerd op de gelijknamige musical. Chicago heeft zes Oscars gewonnen van de 13 nominaties.
In de hoofdrollen zijn: Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones, Richard Gere, Queen Latifah en John C. Reilly.
Voor nog net geen euro is Chicago een heerlijke film om weg te kijken, zeker als het weer flink tegenzit, heb je heerlijk vermaak met een bakje popcorn ernaast. Klik hier om direct naar de pagina te gaan van Pathé Thuis

Movie of the Week - Week 16 - American Psycho

Tot nu toe is het de oudste film van alle "Movie of the Week" films, maar dat wil niet zeggen dat deze gelijk slecht is. Christian Bale weet een geweldige rol aan te nemen als psychopathische moordenaar, met een vleugle humor. Patrick Bateman (Christian Bale) is aantrekkelijk, intelligent en vooral rijk. Op eerste oogopslag lijkt Bateman een doodnormale man, maar niets is minder waar. 's Nachts vermoordt hij namelijk willekeurig onschuldige mensen zonder reden. Omdat de hele stedelijke samenleving niet geïnteresseerd lijkt in Bateman, kan hij lekker zijn gang gaan met een dubbelleven en onopgemerkt zijn psychische problemen uiten.
De cast bestaat uit onder andere: Christian Bale, Jared Leto, Willem Dafoe, Chloë Sevigny en Josh Lucas.
American Psycho is een must-watch als je deze nog niet kent en geeft een gruwelijke horror film met ergens een vleugje humor. Als je de film nog niet gezien hebt is deze zonder twijfel de euro waard. En als je de film simpelweg opnieuw wilt bekijken, natuurlijk ook! Klik hier om direct naar de Pathe Thuis pagina van American Psycho te gaan.

Movie of the Week - Week 15 - Atomic Blone

Atomic Blonde is een enorm goede actiethriller film uit 2017. De vrouwelijke hoofdpersoon speelt ijzersterk en is dan ook één van de redenen dat de film enorm goed werd ontvangen toen het net uitkwam.
Lorraine Broughton (Charlize Theron) is een MI6 agent die Berlijn wordt ingestuurd, een stad vol met spionnen die allemaal meer dan één gezicht hebben. Lorraine is één van de beste geheime agenten van MI6 en wordt de Duitse stad ingestuurd om een zeer belangrijk dossier te bemachtigen.
Voor slecht één euro is Atomic Blonde zeker geen slechte film om te kijken, en zeker de tijd waard.

Movie of the Week – Week 14 – The Kite Runner

Vanaf vandaag, 6 april, is The Kite Runner voor slecht één euro te zien op Pathé Thuis. De film is gebaseerd op het beroemde boek van Khaled Hosseni. Het verhaal gaat over twee Afghaanse vrienden Amir en Hassan, die beide bedreven vliegeraars zijn. Amir woont in een grote villa in Kabul, waar de vader van Hassan werkt als een bediende van de familie. Tijdens een vliegerwedstrijd scheppen een aantal jongeren de vlieger van Amir uit de lucht. Hassan gaat achter de jongeren aan, maar dat loopt zwaar uit de hand en de voormalige vriendschap tussen Amir en Hassan, verandert voorgoed.
De film heeft een mooi verhaal met een goede dosis drama en scoort bij verschillende critici flink hoog. IMDb geeft de film dan ook een 7,6. Voor slechts een euro is de film het zeker waard en aangezien het deze week niet bepaald zonnig wordt, is het zeker niet zonde van je tijd!