Update - Nieuwe FIFA 21 update past gameplay aan

  FIFA 21 is inmiddels alweer een paar weken uit, maar de ontwikkelaars zaten sindsdien niet stil. De nieuwe FIFA 21 update is uitgebracht en past de gameplay flink aan. Download de update direct als PC-speler. Consolespelers moeten daarentegen nog even wachten.

  Update - Minder gele kaarten

  Een week later heeft EA opnieuw een update voor FIFA 21 uitgebracht. Dit keer wordt de scheidsrechter aangepakt. Deze deelt namelijk bijzonder veel gele kaarten uit, maar dat zal met de update verholpen worden. Scheidsrechters zullen logischer oordelen en daardoor wat minder streng oordelen.

  Tevens worden een aantal bugs verholpen die het internet de afgelopen weken in vuur en vlam zetten. Zo was er een bug die ervoor zorgde dat verdediger gepasseerd werd met een sprong die alleen Mario zou kunnen uitvoeren. De volledige patch notes kun je hier lezen.

  Oorspronkelijk bericht hieronder:

  Met de nieuwe update worden een aantal aanpassingen aan de FIFA 21 gameplay gemaakt. De balans wordt verbeterd, waardoor onder andere de Elástico skill move op de schop gaat. Deze is in zijn huidige vorm veel te krachtig.

  Naast de skill move aanpassing, wordt Agile Dribbling in bepaalde situaties bijgeslepen. Sommige situaties zullen nu vereisen dat je iets meer afstand van de tegenstander houdt. Verder wordt de animatie voor het herstellen na een block verkort.

  Ook de AI van FIFA 21 ziet aanpassingen. Op het moeilijkste niveau zal deze nog meer tegenstand bieden dan voorheen. De stijl van de tegenstander is dan namelijk gebaseerd op een aantal FIFA-professionals.

  Nieuwe FIFA 21 update past FUT aan

  Ook FIFA 21 FUT gaat op de schop. Spelers die je via de SBCs koopt, staan nu correct aangegeven in de club. Ook zijn de problemen rondom de scorende spelers opgelost. Soms werd de verkeerde spelerskaart getoond op het veld, maar dat zal nu niet meer het geval zijn. Verder zijn veel bugs aangepakt in co-op.

  FIFA 21 is sinds 9 oktober overal verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch.

  Dit artikel is op 3 november 2020 bijgewerkt.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.