Community film kan op deze manier doorgaan!

News
dinsdag, 03 november 2020 om 12:00
Tussen 2009 en 2015 werd de populaire komedieserie Community uitgezonden en anno 2020 is de serie te zien op Netflix. Daarnaast wordt er al jaren gesproken over een film naar aanleiding van de serie, maar het is er nog steeds niet van gekomen. Actrice Gillian Jacobs heeft in een interview aangegeven dat de cast graag wil, maar dat het vanwege één iemand er maar steeds niet van komt.

Het hangt allemaal af van één man

Jacobs geeft aan dat ze vaak de vraag krijgt of er een film aankomt en dat haar antwoord eigenlijk altijd hetzelfde is:

“Ik en de rest van de cast wil dit graag doen, maar hiervoor kun je het beste Dan Harmon of Sony Pictures Television bellen”.

Krijgen we dan eindelijk de film?

Jacobs doelt hierop de ruzies die zich tijdens de opnames achter de schermen vaak afspeelden. Dan Harmon die de serie grotendeels bedacht en regisseerde, had vaak ruzie met NBC, het netwerk dat de serie destijds uitzond. Dit zorgde er zelfs voor dat Harmon op een zeker punt ontslagen werd.
NBC kwam een jaar later terug op haar besluit. Gezien hij ‘het brein’ achter de serie was, werd hij weer in genade aangenomen. Uiteindelijk brak zelfs de hele serie met NBC en werd het zesde seizoen uitgezonden op het videoplatform van Yahoo!. Dit videoplatform werd alleen nooit echt een succes en daarom is de serie nu te zien op Netflix.

Een zeer succesvolle komedieserie

Goed de cast geeft dus wel aan te willen en er tijd voor te willen maken, het wachten lijkt nu dus alleen nog Dan Harmon. Zal hij er binnenkort eindelijk tijd voor maken?
In de succesvolle serie zijn onder andere Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie, Donald Glover, Ken Jeong, Jim Rash en Chevy Chase te zien. In totaal zijn er 110 afleveringen van de serie gemaakt van ieder ongeveer 22 minuten verdeeld over zes seizoenen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties