BioWare teaset Dragon Age 4 release met een korte trailer

  Tijdens The Game Awards is BioWare met een korte teaser gekomen rondom een Dragon Age 4 release. We kregen niet de titel te zien, maar wel kregen we een hashtag die de franchise weggeeft voor oplettende fans. Deze verwijst namelijk naar een bekend personage.

  BioWare zette namelijk de hashtag #thedreadwolfrises aan het einde van de teaser in het midden van het scherm, waar eerst nog een muurschildering te zien was. The Dread Wolf is niemand minder dan Fen' Harel, de elfengod van verraad die al in andere Dragon Age-games voorbij kwam. Enkele van zijn andere namen zijn Lord of Tricksters, The Great Wolf en Bringer of Nightmares. Dit zou iets over de game kunnen zeggen.

  Fen'Harel is namelijk degene die zowel The Forgotten Ones als The Creators verraden heeft. Daarmee heeft hij nogal wat op zijn kerfstok. Verder kan Harel het niet goed vinden met andere elven en woont compleet geïsoleerd van de wereld. Een avontuur rondom dit karakter zou aannemelijk zijn voor Dragon Age 4.

  BioWare teaset Dragon Age 4 release

  Of het Dragon Age 4 betreft in deze teaser is niet helemaal duidelijk. Het zou ook om een spin off zoals Inquisition kunnen gaan met de subtitel The Dreaded Wolf. Hier mogen we de komende tijd over gaan speculeren en de geruchtenmolen in de gaten houden.

  Dragon Age: Inquisition

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.