10 FIFA 22 ratings die fantastisch ogen

Article
maandag, 27 september 2021 om 13:00
fifa 22 alexander arnoldf1627654598
Het is weer zover! Vanaf 1 oktober kunnen we weer aan de slag met onze favoriete voetbalgame: FIFA 22. Met alle FIFA 22 ratings is er weer genoeg ruimte voor discussie. Wie verdient zijn hoge rating en wie niet? Wij zetten 10 FIFA 22 ratings op een rij die fantastisch ogen.

Jurriën Timber - 75

Heb je het over stormachtige ontwikkelingen, dan heb je het over Jurriën Timber. De jonge centrale verdediger speelde afgelopen seizoen nog 14 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, waarna hij in december 2020 pas debuteerde voor het eerste van Ajax. Zes maanden later stond hij in de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal op het EK in de basis. Zo snel kan het gaan.
Deze stormachtige ontwikkeling is ook EA niet onopgemerkt gebleven, die de verdediger een algemene beoordeling van 75 geeft. En wat is er precies zo mooi aan zijn kaart? 83 snelheid! Een essentieel onderdeel voor je achterhoede om die snelle aanvallers af te stoppen.

Erling Braut Haaland - 89

De spits Erling Braut Haaland blijft maar verrassen. Althans, kunnen we het verrassen blijven noemen? De Noor laat het keer op keer zien dat hij tot de absolute wereldtop hoort. Bij EA hebben ze hem in zijn algemene beoordeling 5 punten omhoog gegeven. Volgens ons volledig terecht!
Wij denken dat Haaland een van de dodelijkste spitsen in FIFA 22 wordt. Wanneer je hem in je team krijgt op Ultimate Team, zullen je tegenstanders heel wat controllers tegen de muur smijten.
fifa 22 ratingsf1632487757

Franck Yannick Kessié - 84

Na zeven seizoenen afwezigheid staat AC Milan dit jaar eindelijk weer in de Champions League. Eén van de architecten van dit succes: Franck Yannick Kessié. De Ivoriaanse middenvelder was niet alleen belangrijk met zijn goals en assists, maar ook met zijn sterke positiespel en onderscheppingen.
In FIFA 21 was zijn algemene beoordeling 77 en zijn FIFA 22 rating is 84. Een flinke upgrade! En als je naar al zijn statistieken kijkt, dan moeten we concluderen dat dit een heerlijke all round kaart is.

Lacroix - 79

Dit is pas het tweede jaar dat Maxence Lacroix in FIFA zit en hij heeft nu al een van de meest opvallende kaarten ooit. De jonge centrale verdediger is 1 meter en 90 centimeter lang en een snelheid van 88. We zijn er vrij zeker van dat dit één van de meest gebruikte kaarten gaat zijn van heel dit jaar.

Phil Foden - 84

Phil Foden is een van de grootste talenten ter wereld en iedereen is er zeker van dat deze Engelsman later kans maakt op de Gouden bal. De pas 20-jarige middenvelder was afgelopen seizoen een vaste waarde in de ploeg van Guardiola en dat is te zien aan zijn nieuwe FIFA 22 rating. Met een algemene beoordeling van 84 en zijn 87 beoordeling op dribbelen lijkt deze kaart er een te worden om veel te gebruiken.
son reveal g5 lowres wmf1627654814

Achraf Hakimi - 85

Na een enorm goed jaar bij Internazionale, werd er door verschillende clubs aan Achraf Hakimi getrokken. Uiteindelijk was het Paris Saint Germain dat aan het langste eind trok en 60 miljoen euro overmaakte naar de Italiaanse club.
Rechtsbuiten, rechter middenvelder of op zijn oorspronkelijke rechtsback positie. Het maakt in FIFA 22 niet uit waar je deze man neerzet, hij zal ongetwijfeld een van je beste spelers zijn. Met zijn 95 snelheid wordt hij een nachtmerrie voor iedere aanvaller en verdediger.

Allan Saint-Maximin - 79

Ondanks dat Allan Saint-Maximin een downgrade heeft gekregen, zijn we er vrij zeker van dat dit een fantastische speler in de game wordt. Iedere FIFA editie bewijst de Fransman weer dat hij met zijn snelheid een gevaar is voor iedere defensie. Zo ook in FIFA 21, waarbij hij verantwoordelijk was voor heel wat gebroken controllers.
Het fijnste aan zijn kaart is dat hij uiteindelijk niet al te duur gaat zijn. Doordat hij een algemene beoordeling van 79 heeft, zal hij door veel mensen uit een pakje worden gehaald.
fifaf1631545457

Leon Goretzka - 87

Leon Goretzka had na zijn transfer van Schalke 04 naar FC Bayern München even wat tijd nodig om zich écht te laten zien. De middenvelder ontpopte zich afgelopen seizoen tot een onmisbare schakel in het elftal van Hansi Flick. Daarom is het volgens ons geheel terecht dat hij een algemene beoordeling van 87 heeft gekregen.
Wanneer je naar zijn FUT kaart kijkt, kan je niets anders doen dan kwijlen. De zes standaard beoordelingen op zijn kaart zijn allemaal 80 of hoger. 81 snelheid, 82 schieten, 82 pasen, 84 dribbelen, 81 verdedigen en 86 fysiek. Wauw!

Marcos Llorente - 86

Met zijn 88 snelheid, 82 dribbelen en 82 fysiek wordt Marcos Llorente een van de beste spelers om te gebruiken in FIFA 22. Zijn statistieken lijken hem ongrijpbaar te maken en we kunnen niet wachten om hem in ons Ultimate Team te hebben. Helaas komt de middenvelder twee punten tekort in verdedigen om net zo’n bevredigende kaart te hebben als Goretzka, maar dat mag de pret niet drukken. Wat een speler!

Frank Onyeka - 75

Na vier seizoenen in Denemarken te hebben gespeeld, werd het tijd voor Frank Onyeka om te verkassen. De Engelse club Brentford maakte 10 miljoen euro over naar FC Midtjylland en is daardoor in FIFA 22 een Premier League speler. Onyeka is een CVM en zal door zijn algemene beoordeling van 75 niet al te duur zal worden. Dat maakt de speler door zijn 87 snelheid de ideale kaart om in je eerste team te nemen.