Call of Duty Warzone skin maakt spelers onzichtbaar

News
woensdag, 05 januari 2022 om 15:30
screenshot 13f1583832824
Spelers van Call of Duty Warzone hebben last van een vervelende skin, die op bepaalde afstanden onzichtbaar is. Fans hopen dat Raven Software snel deze bug fixt.
Een nieuwe skin in Call of Duty Warzone heft ervoor gezorgd dat spelers per ongeluk bijna helemaal onzichtbaar worden. Zoals gemeld door Charlie Intel, is de Awoken-skin voor het CoD-personage Francis (ontgrendeld op niveau 100 met de huidige Battle Pass) gelanceerd met een glitch, waardoor spelers op een bepaalde afstanden onzichtbaar maakt, afgezien van een gloeiend oranje masker.
Doordat spelers onzichtbaar zijn door de glitch, vinden spelers dit oneerlijk en noemen sommigen het zelfs een onbedoeld ‘pay-to-win’-mechanisme. Op Reddit klagen veel spelers over de skin en hopen ze dat deze zo snel mogelijk gefixt wordt.
Daarnaast hebben spelers ook last van een audiobug sinds de nieuwe Call of Duty Vanguard update. Als spelers een kill maken, wordt een glitch in de audio geactiveerd. Het geluid zal volgens de spelers nogal dof klinken.

Problemen door stakingen?

Het probleem met de onzichtbare bug is ontstaan tijdens een periode waarin het quality assurance-team van ontwikkelaar Raven is begonnen met een staking tegen de leiding van Activision Blizzard. De uitgever zou naar verluidt niet zal hebben gereageerd op de zorgen van de afdeling.
Gezien het feit dat de stakingen bij Raven Software draaien om ontslagen werknemers die onder meer storingen op hielpen vangen en verwijderen, zullen velen binnen het bedrijf en daarbuiten op dit probleem wijzen waarom de QA-werknemers belangrijk zijn voor het bedrijf. Het zal Activision Blizzard zeker stof tot nadenken geven.