Halo Infinite launch trailer toont episch verhaal en bombastische actie

News
woensdag, 01 december 2021 om 10:30
halo infinite master chieff1616493849
Nog één weekje wachten en dan komt eindelijk de campagne van Halo Infinite uit. De launch trailer voor de game laat nu nog meer van het verhaal zien, naast bombastische actie.
Fans hebben lang moeten wachten op een nieuwe Halo. Het is immers al ruim zes jaar geleden dat Halo 5: Guardians verscheen en daar waren de meningen bovendien over verdeeld. Eigenlijk had Halo Infinite vorig jaar al moeten verschijnen, maar door een grote backlash van de fans na de eerste onthulling, is de game een jaar uitgesteld.
Het lijkt erop dat het jaartje extra in de oven Halo Infinite veel goeds heeft gedaan. Microsoft en 343 Industries hebben namelijk de Launch Trailer voor de game uitgebracht en het nieuwe verhaal van Master Chief ziet er nu een stuk beter uit. Deze keer moet de iconische protagonist het helemaal alleen opnemen tegen de Banished, een splintergroep van de Covenant.
Check hieronder de Launch Trailer van Halo Infinite:

Een nieuwe wereld in Halo Infinite

Om de strijd met de nieuwe factie aan te gaan heeft Master Chief gelukkig wel een aantal nieuwe snufjes tot zijn beschikking. Zo kan je in Halo Infinite een Grapple Shot gebruiken om jezelf sneller te verplaatsen en een voordeel te geven in vuurgevechten.
De Grapple Shot is daarnaast ook handig om de wereld van Halo Infinite te verkennen. De game heeft deze keer namelijk een semi-open wereld, waarbij je grote delen van de ringworld Zeta Halo zelf kan verkennen. 343 Industries heeft duidelijk nieuwe dingen geprobeerd met Halo Infinite en nu moeten wachten tot de release op 8 december om te kijken of dat positief heeft uitgepakt.

Populair Nieuws