Nieuwe details over opvolger Verdansk map in Call of Duty Warzone

News
vrijdag, 05 november 2021 om 12:00
warzonef1636116841
Een nieuwe kijk op de opvolger van de Warzone Verdansk map is te zien op speciaal ontworpen jassen. Tijdens een event op woensdag, waar Vanguard centraal stond, werden jassen uitgedeeld. Hierop is de nieuwste Warzone map te zien.
De nieuwe map krijgt de naam Caldera, en ligt in de Stille Oceaan. Op de kaart, die dus verscheen op de jassen die werden uitgedeeld tijdens een Vanguard event, zijn ook interessante plekken te zien. Op de map, die in het thema van de Tweede Wereldoorlog staat, staan plekken zoals City Capital en Volcano. Ook zal er weer een vliegveld op de map zijn, maar ook een scheepswerf. Of er ook bestuurbare vliegtuigen en boten is het spel zitten is nog maar de vraag.
Caldera zal op 2 december naar Warzone komen, maar voor die tijd komen er nog genoeg events om van alles te weten te komen over deze nieuwe map. Ook krijgt iedere speler nog de tijd om afscheid te nemen van Verdansk. Op 2 december begint ook het nieuwe seizoen van Warzone. Spelers die Call of Duty Vanguard in hun bezit hebben krijgen 24 uur eerder toegang tot de nieuwe Warzone map.
call of duty ww2 vanguardf1617103914

Nog 3 events wachten op ons

Er zullen tot die tijd 3 events plaatsvinden om te map beter te leren kennen en om afscheid te nemen van Verdansk. Het eerste event vindt plaats op 18 november en laat spelers de map spelen 18 maanden terug in de tijd. Het is een limited time event, en spelers die meedoen worden beloond met een emblem.
Het tweede event zal plaatsvinden op 24 november en ontgrendelt allerlei challenges die meer informatie geven over de nieuwe map Caldera. Tot slot zal er op 30 november een event plaatsvinden. Dan zal volgens Activision de vernietiging beginnen en er wordt gezorgd voor een mooi afsluitend einde voor Verdansk.