Nieuwe Avatar The Last Airbender content onderweg

News
maandag, 17 mei 2021 om 9:30
avatar the last airbenderf1675336902
Avatar The Last Airbender wordt nog altijd door velen gezien als één van de beste kinderseries aller tijden. Ook onder fans van animatie wordt de serie in een hoog vaandel gehouden. Voor fans van de Nickelodeon-serie is er dan ook goed nieuws, want er komt nieuwe Avatar The Last Airbender content aan.
Er komt nu namelijk een podcast rondom Avatar The Last Airbender. De podcast wordt ontwikkeld door Nickelodeon en Avatar Studios en heet Avatar: Braving the Elements. De show zal worden gehost door twee van de stemacteurs die een prominente rol hadden in de serie: Dante Basco (die Zuko insprak) en Janet Varney (de stem van Korra).
Will Pearson, de baas van iHeart Podcast, waar Nickelodeon mee samenwerkt, laat in een interview met EW het volgende weten:

"We zijn erg blij met de samenwerking met het team van Nickelodeon om zo'n ongelofelijk leuke serie naar een publiek overal te kunnen brengen. We kunnen niet wachten tot fans de podcast horen."

Waar gaat de Avatar The Last Airbender podcast over?

In de podcast wordt wekelijks een aflevering van de animatieserie besproken. De hosts kijken iedere aflevering van de serie en bespreken de belangrijkste momenten van de serie. Ook wordt gesteld dat er gasten bij de podcast langskomen. Dit zullen cast- en crewleden van de serie zijn. De podcast gaat op 22 juni 2021 in première op iHeart Radio. Naast de podcast is op Netflix ook nog altijd de live-action Avatar The Last Airbender-serie in de maak.

Populair Nieuws