Nieuwe Assassin's Creed Valhalla trailer draait om muziek

  Ubisoft heeft ons getrakteerd op een nieuwe trailer voor Assassin's Creed Valhalla. Gameplay heeft in deze trailer geen centrale rol. De muziek van de game en de vrouwelijke Eivor hebben dit keer de hoofdrol.

  Eerder presenteerde Ubisoft de nieuwe Assassin's Creed Valhalla al in een trailer en gameplay. Nieuwe gameplay is er dit keer niet bij: Ubisoft heeft een trailer uitgebracht waarin nieuwe muziek en een nieuwe hoofdpersoon centraal staan. Daarnaast staat de vrouwelijke hoofdrolspeelster Eivor onder de aandacht. Je kunt de video hieronder bekijken.

  Assassin's Creed Valhalla: muziek in de hoofdrol

  Niet alleen Eivor is nu naar voren geschoven in de nieuwe trailer, Ubisoft heeft meteen ook een nieuwe EP met muziek aangekondigd onder de naam The Raven Saga. De EP telt zeven nummers en is onder anderen via Spotify te beluisteren. Dit is de tweede EP die voor Assassin's Creed Valhalla is bekendgemaakt, eerder verscheen al een EP onder de naam Out of the North. Ook die EP is via Spotify te beluisteren.

  Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 17 november 2020 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Stadia en Windows PC. Uiteraard is de releasedatum voor PlayStation 5 en Xbox Series X nog niet bekend, maar wie de game voor één van de huidige consoles koopt krijgt bij het verschijnen van de Xbox Series X en PlayStation 5 een gratis next-gen upgrade. De game zal ook verschijnen als onderdeel van Uplay+, de abonnementsdienst van Ubisoft.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.