'Nieuwe Assassin's Creed Ragnarok details op 4Chan gelekt'

  Het ziet er naar uit dat er nieuwe details rondom de volgende Assassin's Creed game zijn gelekt. Het betreft Assassin's Creed Ragnarok details die in veelvoud op 4Chan te vinden zijn. Hieronder een overzicht van de informatie die een anonieme auteur heeft geplaatst.

  Op 4Chan heeft een gebruiker wegens de recente lekken rondom Assassin's Creed Ragnarok een scala aan nieuwe informatie onthuld. De waarheid hiervan moeten we tot een officiele bevestiging nog even in het midden laten, maar wanneer we dit naast een aantal andere leaks en geruchten leggen komt er wel veel overeen. Hieronder de leaks op een rijtje:

  • De nieuwe game gaat Ragnarok heten en draagt de codenaam Kingdom.
  • De game komt uit op de Xbox One, PS4, PS5 en Xbox Series X.
  • De officiele aankondiging komt in februari bij het aankomende PlayStation Event, waarbij de releasedatum 29 september 2020 wordt aangekondigd.
  • Je kunt met vier spelers via drop-in, drop-out co-op de game spelen zoals in Ghost Recon Wildlands.
  • Dit keer ga je met een personage aan de slag, namelijk Jora. Je kunt zelf kiezen of je als man of vrouw speelt.
  • Jora was de leider van een kleine groep van vier tijdens zijn avonturen, wat de reden is voor co-op.
  • Ragnarok zal nog meer leunen op RPG-mechanics. Er zijn nu meerdere klassen en skilltrees op basis van je klasse. Spelers kunnen via een bepaald personage hun klasse wijzigen.
  • In gevechten heb je nu nog meer wapentypes en speciale vaardigheden voor iedere wapengroep.
  • Je kunt runes in wapens stoppen waarmee je je wapens sterker maakt en ze langer te gebruiken zijn.
  • Wapens krijgen nu een 'durability' feature waardoor je meer moet letten op de status van je wapens. Wanneer je wapens geen 'durability' meer hebben moet je een ander wapen pakken. Hierdoor moet de speler meer keuzes maken in het gebruik van wapens.
  • De Adrenaline-modus wordt vervangen door een Berserker-modus die speciale runes activeert die vuur, ijs of elektriciteit-schade aanrichten.
  • Varen is tevens terug, maar zal minder gericht zijn op gevechten. In plaats daarvan ligt de focus op ontdekken en reizen, waarbij je de mogelijkheid hebt om kleine rivieren te bevaren.
  • Parkour-opties worden uitgebreid met het klimmen in bomen en via nieuwe animaties.
  • Het verborgen mes keert terug en heeft veel meer cosmetische opties en kan daarnaast verbeterd worden om vijanden in een klap uit te schakelen.
  • De map van Ragnarok zou reusachtig zijn, want heel Noord-Europa zou in de game zitten. Steden als York, London, Parijs en Kiev worden genoemd en moeten allemaal een andere feel krijgen.
  • Stealth gaat ook op de schop. Daar zijn nieuwe features te vinden, zoals de mogelijkheid om je onopmerkbaar te maken door in de modder of sneeuw te gaan liggen.
  • Tevens is het mogelijk om je in grote groepen te vermommen mits je kleding draagt die passend is.

  Nog meer details rondom Ragnarok

  Net als de bovenstaande informatie lekt de auteur nog meer details rondom Ragnarok. Ook hiervan is het onduidelijk in hoeverre deze waar zijn. Ragnarok zou ook een reputatie-systeem krijgen dat via het voltooien van quests werkt. Hierbij zijn sommige quests en missies uit het verhaal alleen speelbaar mits je reputatie in bepaalde steden een bepaald niveau heeft gehaald.

  Dit sluit aan bij de terugkeer van conquest gevechten waarover ook geschreven wordt op 4Chan. Deze zouden terugkeren waardoor je de mogelijkheid krijgt om gebieden van Templars over te nemen. In de open wereld van de game zou je dan ook koninkrijken die met elkaar in gevecht zijn op natuurlijke wijze tegen kunnen komen.

  Naast deze geruchten kun je via deze link nog een aantal details rondom het verhaal vinden. Deze laten wij vanwege mogelijke spoilers achterwege. Laat ons in de reacties weten wat jij van deze grote lijst aan informatie rondom de nieuwe titel vindt.

  Nog meer details rondom Ragnarok

  Inmiddels is Assassin's Creed Valhalla onthuld, de game die voorheen onder codenaam Ragnarok schuil ging. Alle details over de game hebben we voor jou op een rijtje gezet. Tevens hebben we alle verschillende edities van de game voor je op een rijtje gezet!

  Dit artikel is op 10 juni 2020 bijgewerkt.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.