Met deze Baby Yoda merch verlies je het kind geen moment uit het oog!

  Het eerste seizoen van The Mandalorian is nog maar net afgelopen, maar wij missen onze wekelijkse dosis van ‘The Child’ nu al. Heb jij daar ook last van? Met deze Baby Yoda merch kun je de mysterieuze baby elke dag zien!

  Om zijn bestaan zo lang mogelijk geheim te houden is Disney laat begonnen met de productie van Baby Yoda merch. Toch begint er nu langzamerhand een aantal leuke producten te verschijnen. Helaas hebben we nog niet zoveel Nederlandse winkels kunnen ontdekken die die merch verkopen, maar wat is het nut van een wereldwijde economie als je niet eens een buitenlandse baby kunt kopen? Laat dat alsjeblieft in context staan.

  5. Kleding en Accessoires

  Als er vandaag de dag geen kleding is waar jouw gezicht, of een citaat uit jouw mond op staat doe je er niet toe. Dat is een feit. Het is dan ook geen verrassing dat er Baby Yoda merch is in de vorm van t-shirts. Het design is meestal hetzelfde, maar natuurlijk zijn er verschillende maten, pasvormen en achtergrondkleuren.

  Je hebt het pas echt gemaakt als je ook nog eens op bijvoorbeeld telefoonhoesjes staat. Dat heeft Baby Yoda ook al voor elkaar. Of je nu een laptoptas, een draagtas, of een koffiebeker wil, je kunt het krijgen met Baby Yoda erop. Tenminste, als het niet is uitverkocht.

  4. Funko Pop!

  De Funko Pop! figuurtjes zijn dan misschien een recenter verschijnsel dan t-shirts, het is al bijna net zo’n goede maat voor hoe belangrijk een personage is voor de mensheid. Het is niet ongebruikelijk dat Star Wars personages zo’n figuurtje krijgen. The Mandalorian, Cara Dune en IG-11 hadden er bijvoorbeeld al één.

  Onze kleine groene vriend mag natuurlijk niet in dat rijtje ontbreken. Als je het hoofd van de baby nog veel disproportioneel groter wil zien dan het al is, is dit de Baby Yoda merch voor jou. Dan is nu alleen nog de vraag: haal je hem uit de doos of laat je hem erin?

  3. Puzzel

  Houd je van merchandise waarmee je ook nog iets kunt doen? Misschien kun je dan deze puzzel overwegen. Het is een portret van Baby Yoda in de armen van zijn adoptievader Din Djarin. Uiteraard staat de kleine er zo schattig mogelijk op.

  De puzzel heeft 500 stukjes. Voor de fanatieke puzzelaar is dat misschien wat weinig. Het goede nieuws is dat je in ieder geval geen dagen bezig bent voordat Baby Yoda bijna levensgroot op tafel ligt. Daarna kun je in alle rust naar je puzzel kijken en je hart laten smelten.

  2. Hasbro Black Series actiefiguur

  Star Wars zou Star Wars niet zijn zonder actiefiguren. Hoewel de baby eigenlijk niet zo vaak in actie is, krijgt ook hij een Hasbro Black Series figuur. Een mooie toevoeging aan je verzameling, zeker als je al Mandalorian actiefiguren had.

  Een leuk detail aan dit stukje Baby Yoda merch is dat er een klein soepkommetje en een kikker bij zitten. Met andere woorden: met deze Baby Yoda kun je de memes nabootsen! Dat op zich is al bijna een reden om de figuur te bestellen.

  1. Een knuffel!

  Luister, t-shirts en figuurtjes zijn allemaal leuk en aardig, maar er is maar één vraag die er echt toe doet. Kunnen we Baby Yoda knuffelen? Dat is wat we allemaal willen toch? Je houdt jezelf voor de gek als je beweert dat je de baby niet wil knuffelen.

  Disney en Lucasfilm weten dat ook. Dus natuurlijk is er een Baby Yoda knuffel. Hij is zacht, hij is schattig, hij is wat je nodig hebt. Stop hem in een eivormige, wielloze kinderwagen en ga zelf op zoek naar zijn thuis. This is the Way. Zorg wel dat je op tijd terug bent voor het volgende seizoen van The Mandalorian, want dat is ook the Way.

  Welke Baby Yoda merch haal jij in huis?

  Niemand kan het je kwalijk nemen als je het kind in huis wil hebben. Dus ga jij, wanneer er weer voorraad is, op Baby Yoda merch uit? Of hoop je stiekem dat je eerstgeborene een Yoda is? Laat het weten in de reacties!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.