‘Nieuwe Apple monitor krijgt iPhone 15 feature’

News
maandag, 03 juli 2023 om 10:00
apple mac studio 2023f1688372128
Apple heeft onlangs tijdens WWDC een aantal Macs onthuld waarvoor je een monitor nodig zult hebben. De techreus biedt ook monitors aan, maar er zijn al een tijdje geen nieuwe onthuld. Maar naar verluidt werkt Apple aan een nieuw model met een bijzondere feature.
Als je graag een monitor wil van Apple heb je een aantal opties, zoals de Studio Display of de Pro Display XDR. Mogelijk komt er relatief snel een nieuwe optie bij, meldt Mark Gurman (via The Verge). Het gaat om een display met een opvallende feature.
Want de nieuwe display zou niet compleet afhankelijk zijn van de Mac waar hij op aangesloten is. De meeste monitoren doen niets als er geen input-apparaat is aangeloten of als alle inputs zijn uitgeschakeld. Maar deze nieuwe monitor van Apple zou een soort smart home display worden als hij verder niet in gebruik is.
Dat houdt in dat je op de monitor allerlei informatie kunt zien, zoals bijvoorbeeld de weersverwachting. Een smart home display is ook een centrale manier om apparaten als een slimme thermostaat te bedienen. Meestal heb je een apart apparaat nodig als smart home display, maar dat is dus niet het geval bij deze nieuwe monitor van Apple.

Nieuwe Apple Display lijkt op iPhone

Apple is meer bezig met het smart home concept. Bij de onthulling van iOS 17 werd bijvoorbeeld een gerucht dat je je iPhone straks als smart home display kunt gebruiken bevestigd. iOS 17 lanceert ongeveer gelijktijdig met de iPhone 15, maar zal ook beschikbaar zijn voor verschillende oudere iPhones.

Populair Nieuws