Nieuwe Apple MacBooks nu met veel korting te scoren!

News
dinsdag, 26 september 2023 om 13:00
Normaal moet je een flinke prijs betalen voor de MacBooks van Apple. Maar tijdens de 7-daagse sale van bol.com kan je ze nu met veel korting scoren!
Op het gebied van laptops zijn MacBooks een begrip. De stijlvolle, aluminium laptops worden al jaren aangeraden als één van de beste opties als je op zoek bent naar een razendsnelle laptop om op te werken. Helemaal sinds Apple is overgestapt op haar eigen processors. Sinds de MacBooks zijn gekomen met Apple silicon zijn de laptops een ware benchmark geworden voor de concurrentie.

Veel geld besparen op een MacBook

Je moet normaal alleen wel diep in de buidel tasten als je een MacBook wil kopen. Net zoals andere Apple producten is het prijskaartje niet misselijk. Gelukkig kan je momenteel veel besparen op de aankoop van een MacBook. Tijdens de 7-daagse van bol.com kan je de laptops namelijk met veel korting scoren. Wij hebben hieronder de beste MacBook-deals op een rijtje gezet.
Naast de deals op MacBooks kan je bij bol.com momenteel ook profiteren van andere aanbiedingen. Zo zijn er ook sales op LEGO, games en Philips Hue-lampen. Wil je alle deals van de 7-daagse zien, klik dan hier!