Scoor Philips Hue nu goedkoop bij bol.com

News
maandag, 25 september 2023 om 17:00
philips hue starterkitf1650537436
Je hoeft vandaag de dag geen genoegen meer te nemen met één verlichtingskleur. Met bijvoorbeeld Philips Hue kun je je lampen aanpassen aan jouw stemming of de sfeer die je wil maken. Bij bol.com kun je de Hue-verlichting nu met korting scoren.
Wit en geel licht is meestal best aangenaam, maar er zijn situaties waarin je de boel aardig kan opleuken met andere kleuren. Voor een feestje kan het bijvoorbeeld een idee zijn om te gaan voor heel andere kleuren. Dat kan met de verlichting van Philips Hue.

Scoor Philips Hue nu met korting

Er hang normaal gesproken helaas een prijskaartje aan smartverlichting. De verschillende lampen en accessoires die je nodig hebt om een ruimte helemaal om te toveren kunnen al snel een aardige rekening met zich mee brengen. Maar bij bol.com loopt er tijdens de 7-daagse een mooie actie op smartverlichting.
Er geldt namelijk een 2+1 gratis actie op vrijwel alles van Philips Hue. Meestal is het bij zo’n actie het goedkoopste product dat je gratis krijgt, maar dat kan alsnog een aardige meevaller zijn. Zowel voor wie voor het eerst Hue probeert, als voor wie extra accessoires zoekt, is dit dus een mooie actie.
Overigens is dit lang niet de enige mooie deal die bol.com momenteel te bieden heeft. Er is bijvoorbeeld ook korting op LEGO en op allerlei games als onderdeel van de 7-daagse. Ook bij MediaMarkt is er van alles in de sale.