Elden Ring kan binnen 30 uur uitgespeeld worden

News
dinsdag, 25 januari 2022 om 14:00
elden ringf1624265795
Elden Ring zal een grote game worden waarin veel te doen is, maar nu is ook duidelijk hoe lang het hoofdverhaal van de game zal gaan duren. In een nieuw interview tijdens de Taipei Game Show 2022 heeft Yasuhiro Kitao van FromSoftware gezegd dat dit 30 uur zal duren.
Uit de promotie voor de aankomende game Elden Ring wordt duidelijk dat er in de game veel te doen zal zijn en er uren aan content in de game zit. Niet iedereen wil zoveel uur aan een game besteden dus werd er aan Kitao gevraagd hoe lang het hoofdverhaal zal gaan duren. Dit zal dus ongeveer 30 uur zijn.

Elden Ring in een keer volledig uitspelen is onmogelijk

Ook zegt Kitao dat er zoveel content in de game zit dat het eigenlijk niet mogelijk is om het de eerste playthrough allemaal te spelen. Er is dus een hoofdverhaal van 30 uur, maar daarnaast is er een hoop content waarvan je zelf kan kiezen of je deze wel of niet wil spelen.
Het is maar goed dat nu duidelijk is geworden dat het hoofdverhaal maar 30 uur duurt, want de ontwikkelaars van Dying Light 2 hebben geleerd wat er kan gebeuren wanneer je niet duidelijk bent over de duur van het hoofdverhaal.
Er werd namelijk gezegd dat Dying Light 2 500 uur zou gaan duren. Later kwam er een bericht vanuit Techland, de studio achter de game, dat dit gaat over alle content van de game en het hoofdverhaal wel een stuk korter duurt.