No Time To Die breekt voor release in VS en China al veel records

News
maandag, 04 oktober 2021 om 12:30
no time to die st 8 jpg sd low copyright 2019 danjaq llc and mgm all rights reservedf1664806675
Dat No Time To Die een groot succes zal worden was wel bekend, dat wordt maar weer bewezen door het feit dat het nu al veel records breekt. Dat terwijl de nieuwe James Bond film nog niet eens een release heeft gehad in de VS en China.
No Time To Die was meerdere keren uitgesteld door COVID-19, maar eindelijk is hij te zien in de Nederlandse bioscopen. De film heeft bij ons al een dikke 9 gescoord, en afgaand van al het positieve nieuws rond No Time To Die is dat cijfer dik verdiend. De Hollywood-film heeft al meer dan 100 miljoen dollar opgehaald 'internationaal' - daarbij worden landen gerekend buiten de Verenigde Staten. Hiermee zet de film nu al meerdere records neer. Dat meldt The Hollywood Reporter.
Het is de eerste film van de 24 andere James Bond films die internationaal meer dan 100 miljoen dollar ophaalt. En dat zonder de hulp van China, de film komt daar pas op 22 oktober uit. Alleen al in Ierland en Engeland haalde de film op zaterdag 11.4 miljoen dollar op. Dit is voor zowel de Bond serie als voor de pandemie-tijd een record.

Grootste succes in Engeland tot nu toe

Er wordt verwacht dat deze film zijn drie na grootste weekend van de Bond serie zal vieren in het Verenigd Koninkrijk, met een opbrengst van maar liefst 34,8 miljoen dollar. Het weekend zou dan op plaats zes komen op meest succesvolle weekenden voor een film ooit. De film is in het VK altijd een succes, maar No Time To Die krijgt zijn grootste uitgave tot nu toe in vergelijking met de andere Bond films. Hij draait maar liefst in 772 bioscopen.
No Time To Die is de laatste film waar Daniel Craig de rol van James Bond speelt. De film wordt een soort afronding voor Craig en veel van zijn collega’s en zelfs een aantal vijanden keren terug. Een groot deel van de inspiratie komt uit Casino Royale, de eerste film waar Craig het pak van James Bond aandeed.

Populair Nieuws