Kijk hier de tweede ronde van Nederlander Van de Zandschulp op Wimbledon

News
donderdag, 30 juni 2022 om 11:30
pexels pixabay 209977f1655206475
Nadat gisteren Tim van Rijthoven zijn tweede wedstrijd van het Wimbledon won, is het vandaag tijd voor de volgende Nederlanders op het prestigieuze toernooi. Via deze wegen kan je live de wedstrijd van Botic van de Zandschulp, Lesley Pattinama Kerkhove en Tallon Griekspoor volgens op het prestigieuze tennistoernooi.
Vandaag is het weer tijd voor Botic van de Zandschulp, Lesley Pattinama Kerkhove en Tallon Griekspoor om te presteren op Wimbledon. De drie tennissers komen in actie tegen, waarbij laatstgenoemde speelt in de Doubles. Van de Zandschulp en Kerkhove strijden vandaag in de singles matches.
In de eerste ronde nam van de Zandschulp het op tegen Feliciano Lopez en wist hij te winnen. Vandaag is het afwachten of de Nederlander ook zijn wedstrijd kan winnen van Emil Ruusuvuori. De 23-jarige Fin staat op plek 49 in de wereldranglijst. Van de Zandschulp zelf staat op plek 25, maar een verrassing zit in een klein hoekje natuurlijk.

Hier kan je de wedstrijd van Van de Zandschulp volgen

Als je niks van de wedstrijd wil missen, kun je gemakkelijk deze wedstrijd en die van Kerhove en Griekspoor kijken. De wedstrijden zijn via Ziggo Sport te volgen. Het kanaal verslaat al vanaf 10 uur 's ochtends de vierde dag op Wimbledon. Heb je geen Ziggo Sport, dan kan je de pot van Van de Zandschulp live volgen via Eurosport of streamingdienst Discovery+.
Van de Zandschulp speelt om 12.00 uur Nederlandse tijd, terwijl Kerkhove pas in de middag in actie komt. De Nederlander speelt om 14.00 uur, al kan dit iets later worden. Dit is voor iedere wedstrijd het geval, want uitloop is niet ongewoon.