'Call of Duty Warzone 2.0 krijgt binnenkort een nieuwe map'

News
woensdag, 04 januari 2023 om 19:30
warzone 2f1650967136
Liefhebbers van battle royale games kunnen sinds kort los gaan in Call of Duty Warzone 2.0. Naar verluidt krijgt de game binnenkort ook al een nieuwe map.
De laatste jaren heeft Raven Software constant updates uitgebracht voor Call of Duty Warzone en dat lijkt de studio nu ook te doen voor Call of Duty Warzone 2.0, samen met Infinity Ward. Er is nog geen releasedatum bekend voor de lancering van seizoen 2 in de shooter, maar er wordt gespeculeerd dat het rond begin februari zal zijn.
Wat het nieuwe seizoen gaat brengen is nog onbekend, maar volgens Insider Gaming zal de update een nieuwe map naar de game brengen. De nieuwe map is gemodelleerd naar ‘Castle’ van Call of Duty World of War.
Het zou daarnaast ook gaan om een speciale variant. Insider Gaming heeft namelijk van haar bronnen gehoord dat het een Resurgence Map wordt. In Resurgence kunnen spelers blijven respawnen, zolang één van hun teamgenoten nog in leven is. De update zal naar verluidt ook Ronin terugbrengen naar Call of Duty Warzone 2.0.

Geliefde feature weer terug

In december heeft Raven Software al een geliefde feature uit de eerste game naar Warzone 2.0 gebracht. Het gaat om Loadout Drop Grenades, waarmee je een volledige loadout kan laten droppen in de wereld.
Het is nog niet duidelijk of Loadout Drop Grenades permanent in de games blijven. De studio heeft gezegd dat in de gaten gehouden zal worden hoe de community reageert op de feature. Als het merendeel van de spelers het dus een goede feature vindt, dan zal het hoogstwaarschijnlijk permanent in de game blijven.

Populair Nieuws

Laatste Reacties