Loki wordt een knettergekke serie

News
maandag, 08 maart 2021 om 11:30
lokif1699887559
Loki wordt een knotsgekke serie op Disney+. In Avengers: Endgame wist Loki de Tesseract te pakken en is ontsnapt aan de gevolgen van de eerste Avengers film. Loki zal door elke hoek van het multiversum reizen en zelfs samen gaan werken met de Time Variance Authority om het multiversum te berschemen.
De Disneyseries zijn enorme hits, WandaVision is net afgerond en binnen 2 weken krijgen we The Falcon and The Winter Soldier te zien. Nadat ook The Falcon and The Winter Soldier afgerond zal zijn, krijgen we een blik in de gekke reis die Loki aan het maken is door elk universum. In de eigen serie van Loki, zal hij samen met de Time Variance Authority gaan werken om het multiversum te beschermen. In de eerste trailer die we te zien kregen, zagen we al dat er andere planeten, realiteiten en tijden voorbijkwamen.

Verrassende serie

Volgens de VFX Supervisor, Brad Parker, wordt de serie een bizarre reis waar de kijker elke week opnieuw door verrast gaat worden. Wat er allemaal gaat gebeuren mag nog niet verteld worden, maar het wordt heel anders dan dat fans verwachten. Loki gaat met de hele tijdslijn knoeien zoals we die voor nu kennen, ook al is deze al een deel door elkaar gelopen. We weten niet wat we moeten verwachten, maar het wordt een serie zoals we die nog nooit hebben gezien. Ook het hele team achter de serie kan niet wachten om Loki zijn avonturen te delen met de hele wereld.
Het is alleen nog even wachten voordat we mogen aanschouwen wat er gaat gebeuren met de god van onheil. De Disney+ serie zal pas in 11 juni uitkomen, tot die tijd zullen we ons moeten vermaken met de aankomende series en films van Disney zelf, of de enorme toegevoegde bibliotheek van Star.

Populair Nieuws