The Witcher seizoen 2 werkt misschien met flashbacks

News
dinsdag, 16 februari 2021 om 12:00
the witcher yenneferf1602145728
Seizoen 2 van de succesvolle The Witcher serie op Netflix is onderweg. Het lijkt er nu op dat we ergens in het seizoen flashbacks gaan krijgen naar Cintra.
Voornaamste kritiek op het eerste seizoen van The Witcher was dat het nogal lastig te volgen was op het gebied van tijdlijnen. In seizoen 2 van de populaire serie lijkt het de tijdlijn structureel wat strakker, maar toch lijken we flashbacks te krijgen. Deze flashbacks zullen ons terugbrengen naar Cintra. Even een opfrissertje, dat is het land waar Ciri geboren en opgegroeid is. Dit land werd in het eerste seizoen verslagen en geplunderd door Nilfgaard.
Hoe weten we dan dat het flashbacks zijn in seizoen 2 van The Witcher en niet gewoon Geralt die terug gaat samen met Ciri? Nou, dat heeft ermee te maken dat de acteurs die Pavetta en Duny spelen zijn gespot op de set van de locatie. Ciri wordt een wees door hun verdwijning en waarschijnlijke dood in een storm op zee. Het is nog even de vraag wie nog meer terugkeren in de flashback, maar het zou leuk zijn om koning Eist en koningin Calanthe weer even te zien.
the witcher jaskierf1594275171

Uitstel na uitstel

Seizoen 2 van The Witcher lijkt tot nu toe wel geplaagd te zijn door een vloek. De populaire Netflix serie wordt constant uitgesteld en het filmen duurt steeds langer. Zo weten we nu bijvoorbeeld ook dat ze nog bezig zijn met het filmen dankzij de acteurs voor de flashback. Naast een globale pandemie kreeg Henry Cavill ook een flinke blessure aan zijn hamstring. Het zijn allemaal dingetjes die de serie nu in de weg zitten. Misschien moet Geralt even proberen de vloek op te heffen.
Als het nog langer zo doorgaat krijgen we nog eerder The Witcher: Blood Origin te zien. De releasedatum van de spin-off is momenteel nog onbekend, maar het is niet alsof het opschiet met seizoen 2 van het origineel. Laatst kregen we al wel de vervulling van een van de hoofdrollen in de spin-off te weten. Het is in ieder geval iets extra's om naar uit te kijken.

Populair Nieuws