Wie krijgen we te zien in The Witcher seizoen 2?

Article
donderdag, 17 december 2020 om 17:00
the witcher 3f1617006192
Het universum van The Witcher is een stuk groter dan veel mensen zich beseffen. Niet alleen zijn er drie spellen en een serie van The Witcher, maar ook nog eens een hele boekenreeks. In al deze verhalen komen een heleboel personages voor. In dit lijstje gaan wij een aantal personages af die al bevestigd zijn of waarvan de kans groot is dat ze in het tweede seizoen van de serie voorkomen.

Vesemir

Dat Vesemir in seizoen 2 van The Witcher voor zou komen was redelijk voor de hand liggend. Dus toen dit ook door Netflix bevestigd werd, keken wij niet raar op. Vesemir is de leermeester en een vaderfiguur van Geralt en speelt in de boeken en de eerdere spellen een grote rol.
Vesemir spendeert zijn leven in Kaer Morhen, waar hij Geralt ook trainde tot Witcher. Dit is dan ook de plek waar Geralt en Ciri naar toe gaan in seizoen 2 van The Witcher. Vesemir zal ongetwijfeld een aanwezige rol spelen, aangezien hij ook in Ciri’s leven een belangrijke rol speelt.

Leo Bonhart

Deze oud-soldaat en premiejager speelde een grote rol in de boeken als vijandig personage. Leo werd in de boeken ingehuurd om Ciri te doden en wist haar gevangen te nemen. Hij doodde haar niet, maar martelde haar wel. Bonhart is in bezit van drie Witcher Medaillons.
Dit is de reden dat hij momenteel gelinkt wordt aan seizoen 2, want op een foto uit het tweede seizoen die op Twitter geplaatst werd, waren een aantal hangende Witcher medaillons te zien. Gezien zijn connectie met zowel Ciri als Cahir, de Nilfgaardse soldaat die achter Ciri aan zit, zou het goed kunnen dat hij in seizoen twee voorkomt.
the witcher 3 cirif1589872850

Lambert

Er is nog een nieuwe Witcher waarvan al bevestigd is dat hij een rol in seizoen twee zal gaan spelen, namelijk Lambert. Deze zeer brutale, maar aan het eind van de dag ook goede Witcher heeft met vrijwel iedereen een beetje een haat/liefde relatie. Lambert is één van de laatste Witchers die getraind is in Kaer Morhen en traint Ciri in vechten. Hoewel hij veel bonje kan maken met Vesemir en Geralt zijn ze stiekem erg belangrijk voor hem en zou hij elke dag van de week voor ze sterven.

Eskel

Als Vesemir en Lambert in het tweede seizoen van The Witcher te vinden zijn, is er een grote kans dat ook Eskel, de vierde Witcher uit Kaer Morhen aanwezig in seizoen 2. Eskel is een rustige Witcher van weinig woorden en een goede vriend van Geralt. Ook is Eskel een enorm vaardige Witcher.
Eskel en Geralt zijn net broers, aangezien ze samen opgroeide en getraind werden tot Witcher. Ook Lambert is goed bevriend met Eskel. Vesemir is voor hem, net zoals voor Geralt, een mentor en vaderfiguur. In het geval dat Eskel voorkomt in het tweede seizoen van The Witcher, zien wij hem absoluut een fan favorite worden, aangezien hij een erg relaxed en vriendelijk karakter heeft.
Welke personages zouden jullie graag terugzien in Seizoen twee van The Witcher?

Populair Nieuws