Nieuw monster onthuld in The Witcher teaser van Netflix

News
zaterdag, 27 november 2021 om 17:00
the witcher netflix 1f1637926320
In een teaser voor het tweede seizoen van The Witcher zien we dat Geralt het opneemt tegen een nieuw angstaanjagend monster. Ook laat de protagonist één van zijn magische trucjes zien.
Het nieuwe seizoen van The Witcher komt steeds dichterbij. En naarmate we dichterbij seizoen 2 komen, heeft Netflix onthuld dat we een paar nieuwe gezichten in de show kunnen verwachten. Waaronder een paar afschuwelijke gezichten. In een nieuwe teaser voor de serie zien we een Myriapod: het wezen heeft acht poten, scherpe uitsteeksels, hoorns en enorme tanden.
De Myriapod werd voor het eerst geïntroduceerd in de Witcher-romans van Andrzej Sapkowski. Het monster heeft wat overeenkomsten met een duizendpoot. Er is ook nog een krachtigere versie van de Myriapod, namelijk de Viy of Maribor. Of deze te zien zal zijn in het tweede seizoen is nog niet bekend
Naast het nieuwe wezen is in de promoclip te zien dat Geralt een Quen-sign gebruikt om zichzelf te beschermen. Hiermee vormt hij een schild om zichzelf heen. Daarnaast lijkt zijn zwaard te zijn betoverd met runen, die ervoor zorgen dat het zwaard een oranje gloed heeft. Helaas is de Myriapod niet zo onder de indruk van het nieuwe wapen.

Derde seizoen The Witcher

The Witcher volgt het verhaal van Geralt van Rivia, hij is een monsterjager die door het continent reist om voor de kost op monsters te jagen. Het lot heeft alleen een ander doel voor hem in petto. Dit zal niet het laatste seizoen zijn van The Witcher, want her derde seizoen is al bevestigd door Netflix. Daarnaast zegt acteur Henry Cavill dat hij nog minimaal zeven jaar de rol van Geralt op zich wil nemen.
Seizoen 2 van The Witcher zal vanaf 17 december te zien zijn op Netflix.