Destiny 2 verdwijnt van de Xbox Game Pass

News
zaterdag, 27 november 2021 om 15:00
destiny 2 beyond lightf1607350534
Destiny 2 verdwijnt binnenkort van de Xbox Game Pass. Het opvallende is dat de game alleen verdwijnt voor Xbox en cloud spelers. PC spelers met een Xbox Game Pass abonnement zullen de game nog wel kunnen spelen. Het vertrek van de game werd aangekondigd in een blogpost van Bungie.
De Xbox Game Pass moet het binnenkort doen met een grote game minder. Destiny 2 vertrekt namelijk op 8 december van de dienst. De game verdwijnt alleen niet helemaal. Voor PC gamers zal het nog steeds mogelijk zijn om van de game gebruik te maken via de PC.

Maar Destiny 2 is toch gratis?

Destiny 2 is een gratis spel, dus wat is dan precies het probleem? Het grote nadeel is dat expansions van de game niet gratis zijn. Deze waren wel gratis te spelen via de Xbox Game Pass. Dit was erg handig en bespaarde kosten. Nu moeten spelers op de console al die uitbreidingen zelf aanschaffen als ze deze nog willen spelen.
Het is de vraag of spelers het wel waard vinden om toch die uitbreidingen te kopen of de game nog te spelen zonder expansies. Het is ook de vraag hoe spelers zullen reageren wanneer de game verdwijnt van de Xbox Game Pass. Onlangs kreeg Bungie, de ontwikkelaar van de game, nog al veel boze fans over zich heen toen het bedrijf besloot extra geld te vragen voor content die eigenlijk in de Season Pass zou zitten.