Word next-gen ready met elektronica deals bij bol.com

News
dinsdag, 20 oktober 2020 om 12:30
71aa7f97 logo bolcom wit pay off rgb2f1589981574
Bij bol.com is het weer tijd voor een flinke uitverkoop. Dit keer zijn er een scala aan elektronica deals te vinden waarmee je je op handige wijze kunt voorbereiden op next-gen. Deals op televisie, PC-(accesoires), tablets en smartphones zijn er in overvloed bij de webwinkel.
De elektronica deals bij bol.com zijn slechts op een select aantal producten per categorie verkrijgbaar. Voor televisies zijn er bijvoorbeeld 27 producxnten in de aanbieding, terwijl er in totaal slechts tien tablets zijn die je kunt scoren. De webwinkel raadt dan ook aan om er snel bij te zijn, want de OP=OP regel is van toepassing. Check hieronder een overzicht naar de verschillende deals:
ps5 controller xbox series xf1619595169

Next-gen ready worden via de Elektronica Deals van bol.com

Gezien next-gen voor de deur staat in de vorm van de PlayStation 5 en de Xbox Series X is dit het ideale moment om je voor te bereiden op de volgende generatie gaming. Dit doe je het beste door een televisie in huis te halen die voorzien is van de snufjes waar next-gen gaming gebruik van maakt, zoals 4K. Bol.com heeft daar dan ook een aantal beschikbare televisies voor:
Wel moet gesteld worden dat er geen televisies zijn die een HDMI 2.1 ingang hebben. Televisies die hier wel gebruik van maken lopen nog weer een extra stapje voor als het om next-gen gaat. Die kunnen namelijk 120Hz-ondersteuning, waardoor de refresh rate van de televisie tot 120 fps kan draaien. Voor een televisie die hier wel gebruik van maakt te vinden, hebben we deze lijst met TV's voor next-gen voor je opgesteld.