Next-gen Need for Speed hint naar Underground

News
vrijdag, 19 juni 2020 om 15:00
needforspeed 2021f1592555529
Tijdens EA Play heeft Electronic Arts een tipje van de sluier opgelicht die een next-gen variant van Need for Speed toont. Heel veel informatie geeft EA niet weg. Velen denken dat het iets met maken heeft met Need for Speed Underground, die in 2003 uitkwam.
Al heel wat jaren roepen vele fans voor een derde deel van de populaire Need for Speed Underground-reeks. Via Twitter deelt het officiële account van Need for Speed namelijk een opmerkelijke teaser.
In een korte video laat het op de achtergrond de legendarische tune Get Low van Lil Jon & The East Side Boyz horen. De soundtrack die verbonden is aan het eerste deel van Underground. Als snel reageerde vele fans op de tweet. Ze kregen hoop op een vervolg van de reeks, maar helaas werden ze niet veel wijzer door de trailer.
Zo vroeg iemand of het om een remake ging. Een gerucht dat door Need for Speed al snel ontkracht werd met de krachtige woorden “lol no”. Wat ze er wel mee bedoelen, willen ze niet zeggen. De laatste update voor Speed ligt inmiddels al achter ons. Wie weet zien we een Need for Speed Underground 3 wel terug op de PlayStation 5 of Xbox Series X.

Meer onthullingen tijdens EA Play

Tijdens EA Play werden nog veel meer games uit de doeken gedaan. Zo werden nieuwe beelden getoond van de volgende Dragon Age, kreeg FIFA 21 een releasedatum en werd ook duidelijk dat Battlefield 6 naar de next-gen consoles komt. Ook werden de eerste gameplaybeelden van de nieuwe Star Wars game uit de doeken gedaan.