Dragon Age 4 komt naar PS5 en Xbox Series X

News
vrijdag, 19 juni 2020 om 10:30
dragon age 4 2f1592550078
EA heeft tijdens EA Play meer duidelijkheid gegeven over de volgende titel in de Dragon Age-serie. De game die in 2018 uit de doeken werd gedaan tijdens The Game Awards gaat naar de PS5 en Xbox Series X komen. Het is daarmee officieel een next-gen titel.
Terwijl BioWare nog steeds hard werkt aan de nieuwe Dragon Age 4, heeft EA tijdens EA Play de eerste details bekendgemaakt over de game. Zo is nu duidelijk dat de game naar de volgende generatie consoles zal komen. Dat betekent dat je een release kunt verwachten op de PS5 en Xbox Series X.
Sinds de revealtrailer is het behoorlijk stil geweest rondom Dragon Age 4. Tijdens de livestream van EA zijn fans getrakteerd op een paar nieuwe beelden van de game. De beelden zijn allemaal in-engine en kun je hieronder zien (rond 45.30).

Is Dragon Age 4 de titel?

Officieel heeft EA nog geen titel gegeven voor de nieuwe Dragon Age-game. Waar men hoopt dat het nieuwe deel een vervolg is op de eerder games in de serie, is het onzeker of de game daadwerkelijk Dragon Age 4 gaat heten.
De meest recente Dragon Age-titel stamt alweer uit 2014. Toen verscheen Dragon Age: Inquisition op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. De game is op het moment in de aanbieding bij bol.com.

Populair Nieuws