New World neemt drastische maatregelen tegen volle servers

News
dinsdag, 05 oktober 2021 om 15:00
nw fishing2 1605656289402 9yyr 2021 10 05 090604f1633424779
New World is nog maar net uit, maar desalniettemin mega populair. Mensen willen zelfs zo graag spelen dat er drastische maatregelen zijn genomen om de laadtijd verminderen.
De makers van New World hebben eerder al de servers vergroot, maar dit hielp maar een beetje tegen de massa mensen die allemaal de Amazon Prime game willen spelen. Daarom zijn er nog meer maatregelen genomen, want je kunt nu geen eigen karakter meeraken in een volle server. Hiermee hoopt het bedrijf de queue tijd naar beneden te brengen.
Wanneer je een volle server ingaat dan wordt de server grijs gemaakt met een bericht: Character creation is temporarily unavailable on this server to prevent overpopulation. Goed nieuwe spelers kunnen dus geen eigen karakter in elkaar zetten, maar hoe zit het met karakters die al bestonden? Geen zorgen, want die blijven nog gewoon bestaan. Deze nieuwe maatregel is dus echt alleen voor nieuwe spelers. Met wat voor karakter je dan moet gaan spelen is nog niet duidelijk.

Waarom is het spel ineens zo populair?

Het spel is waarschijnlijk nog lang niet op zijn piek, want elke dag komen er meer spelers bij. Vorige week was New World het meest gespeelde spel op Steam in 2021. Daarnaast heeft de game een record neergezet toen maar liefst 913,634 gamers het spel wilde spelen.
Maar waarom is het spel zo populair ineens? Dat kan natuurlijk aan van alles liggen. Sommigen willen wat nieuws proberen, andere zijn helemaal klaar met Warzone of Apex, en weer andere volgen hun favoriete streamer. Dat laatste is misschien wel de grootste oorzaak, want onlangs had het spel een miljoen kijkers op Twitch. Dat is meer dan de kijkcijfers van Apex Legends, Fortnite en Warzone bij elkaar.

Populair Nieuws

Laatste Reacties