New World servers worden binnenkort samengevoegd

News
maandag, 20 december 2021 om 10:30
nw fishing2 1605656289402 9yyr 2021 10 05 090604f1633424779
De servers van New World zullen binnenkort worden samengevoegd. Dit is aangekondigd in een blogpost. Er werd al eerder aangekondigd dat het samenvoegen van kleinere servers eraan zou komen, maar tot nu toe was nog niet bekend wanneer dit zou plaatsvinden.
Een tijdje geleden is er aangekondigd dat New World servers zullen worden samengevoegd. Nu is er een blogpost naar buiten gekomen van Amazon waarin duidelijk wordt gemaakt wanneer de server samenvoegingen zullen gaan plaatsvinden. Niet alles wordt in één keer samengevoegd, een aantal servers zijn namelijk al samengevoegd en anderen worden tussen 20 en 21 december samengevoegd.

Waarom worden servers samengevoegd?

De reden dat de servers van New World worden samengevoegd is omdat de wereld van New World groot is. Toen de game net speelbaar werd ontstonden er lange wachtrijen, maar later ging de hoeveelheid spelers hard omlaag. Deels door de vele problemen die de game had. Om ervoor te zorgen dat servers niet te leeg zouden raken is er dus nu besloten om kleinere servers samen te gaan voegen.
De ontwikkelaars van New World waren nogal voorzichtig met het doorvoeren van de server samenvoegingen, omdat na voorgaande updates vaak fouten ontstonden, waaronder goud glitches. Dus het is goed nieuws dat de server samenvoegingen door kunnen gaan.
Hopelijk komen er door de samenvoegingen geen andere bugs in de game, maar hier houdt Amazon ook rekening mee. Daarom worden de server merges ook verspreid over meerdere dagen.