PS Plus game krijgt toch nog veelgevraagde PS5 upgrade

News
maandag, 20 december 2021 om 10:00
final fantasy vii remakef1578385455
Eerder dit jaar hebben PS Plus-abonnees Final Fantasy VII Remake kunnen downloaden. Opvallend genoeg was dat alleen voor de PS4-versie, maar Sony en Square Enix maken spelers nu toch nog blij. De PS Plus game krijgt namelijk een veelgevraagde, gratis PS5 upgrade.
Er was eerst veel blijdschap bij PS Plus-abonnees toen de gratis games van maart 2021 bekend werden gemaakt. Eén van de titels was namelijk Final Fantasy VII Remake, een game die zeer geliefd is bij veel spelers. De blijdschap werd alleen een stuk minder toen duidelijk werd dat het alleen om de PS4-versie ging. Dat was opvallend, omdat een verbeterde PS5-versie voor de deur stond.
Sony en Square Enix hebben toch nog besloten om abonnees, in ieder geval de mensen die in maart een PS Plus-abonnement hadden, blij te maken. Via het Twitter-kanaal van de game is namelijk bekendgemaakt dat spelers die de PS Plus-versie van Final Fantasy VII Remake gratis kunnen upgraden naar de PS5-versie van de game.
Daarnaast kunnen spelers ook Episode Intermission aanschaffen met 25 procent korting voor een gelimiteerde tijd. Dat is de DLC met Yuffie Kisaragi dat onderdeel is van Final Fantasy VII Remake Intergrade.

Nog meer Final Fantasy VII onderweg

Hoewel het klinkt alsof Final Fantasy VII Remake het volledige verhaal van de geliefde Final Fantasy game vertelt, is dat niet het geval. Het is namelijk pas het eerste deel. Square Enix is momenteel druk bezig met de ontwikkeling van Final Fantasy VII Remake Part 2, maar wanneer dat deel moet uitkomen is nog onbekend. Het is ook mogelijk dat de game zelfs in drie delen wordt uitgegeven.

Populair Nieuws