Update - PlayStation Plus Video Pass uit de doeken gedaan

News
woensdag, 21 april 2021 om 16:00
ps plus ps5f1631005854
Het lijkt er op dat Sony een gloednieuwe toevoeging brengt voor PlayStation Plus. Het betreft een PlayStation Plus Video Pass. Deze is gelekt op de Poolse site van PlayStation. Zo meldt Video Games Chronicle.

Update - De kogel is door de kerk

Inmiddels heeft Sony officieel de nieuwe toevoeging voor PlayStation Plus, de PlayStation Plus Video Pass, uit de doeken gedaan. Nadeel voor Nederlanders is dat het voordeel momenteel alleen getest wordt in Polen. Als de service een succes blijkt, ziet PlayStation ook de mogelijkheid om de dienst uit te breiden naar andere landen.
Oorspronkelijk bericht hieronder:
De beelden zijn inmiddels weer van de site verdwenen, maar niet voordat iemand een screenshot wist te maken. Daardoor is onder andere de beschrijving gelekt van de nieuwe toevoeging voor PlayStation Plus. Deze stelt het volgende:

"Een nieuw voordeel dat tijdelijk beschikbaar is op PlayStation Plus... PlayStation Plus Video Pass is een testdienst die geldig is van 22-04-2021 tot 22-04-2022. Het abonnementsvoordeel is geldig voor PlayStation Plus-gebruikers in Polen."

Momenteel is nog niet duidelijk of de service alleen in Polen beschikbaar gemaakt wordt. De service is officieel immers nog niet eens uit de doeken gedaan.
dualsense ps5f1603819788

PlayStation Plus Video Pass ter vervanging van de digitale winkel?

Het lekken van de PlayStation Plus Video Pass komt op een opvallend moment. Eerder dit jaar besloot Sony namelijk nog om het videodeel van de PlayStation Store te sluiten. Als reden werd gegeven dat de toekomst niet in de verkoop lag gezien veel meer naar streamingdiensten wordt gestapt door gebruikers. De PlayStation Plus Video Pass zou oplossing kunnen bieden.
Voor nu is het alleen nog wel even afwachten of Sony de PlayStation Plus Video Pass officieel uit de doeken doet. Het heeft er in ieder geval alle schijn van dat een officiële aankondiging snel volgt. Of het voordeel ook naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Populair Nieuws