Netflix toont trailer voor vervolg opvallende film

News
dinsdag, 31 januari 2023 om 17:30
netflix logof1579597576
Netflix krijgt nog al eens kritiek omdat de dienst veel series en filmreeksen vroegtijdig afkapt. Maar liefhebbers van Muder Mystery uit 2019 hoeven zich daar niet druk om de maken. De streamingdienst deelt de officiële trailer van Murder Mystery 2, waarin Adam Sandler en Jennifer Aniston weer in de huid kruipen van inmiddels full-time detectives Nick en Audrey Spitz.
Vier jaar na het oplossen van hun eerste moord proberen Audrey en Nick hun eigen detectivebureau van de grond te krijgen. Als ze worden uitgenodigd voor een bruiloft op het privé-eiland van hun vriend de Maharadja (Adeel Akhtar), komen de Spitzen weer in de problemen wanneer de bruidegom ineens wordt ontvoerd voor losgeld. Opeens is iedere gast, ieder familielid en zelfs de bruid een verdachte.
Murder Mystery 2 stuurt Nick en Audrey Spitz op een belangrijke missie die hen eindelijk alles geeft waar ze altijd al van gedroomd hebben: de kans op een succesvol detectivebureau en hun langverwachte reis naar Parijs. De nieuwe film is vanaf 31 maart te zien op Netflix.

Nog meer murder mystery op Netflix

Als deze film je wel wat lijkt, kun je uiteraard de eerste Murder Mystery-film nog even kijken op Nertflix. Maar ook als je van het bredere murder mystery-genre houdt kun je momenteel goed terecht op de streamingdienst. Een recente hit is namelijk ook een detective, en wel een ijzersterke.
Het gaat om Glass Onion, het vervolg op Rian Johnsons Knives Out. Hierin woont Benoit Blanc (Daniel Craig) een feestje bij, waarop de gastheer bij wijze van een spelletje een mysterie heeft opgezet rondom zijn eigen “dood”. Maar hoewel het bedoeld is als vermaak, zit er volgens Blanc een luchtje aan de zaak.